Kerstpakket buitenland

Wil je graag een kerstpakket naar het buitenland sturen en zo je internationale medewerkers, zakenpartners of geliefden verrassen met een feestelijk cadeau tijdens de kerstperiode? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om kerstpakketten naar het buitenland te verzenden, zodat je ook op afstand kunt zorgen voor een warme en feestelijke kerstbeleving. Ontdek onze mogelijkheden en laat je inspireren om een onvergetelijk kerstpakket te sturen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket naar het buitenland sturen: Een grenzeloze verrassing

In deze tijden van wereldwijde spanningen en onzekerheden, is het belangrijk om verbinding te houden met internationale medewerkers en relaties. Ondanks deze uitdagingen die voor logistieke verstoringen kunnen zorgen, streven we ernaar om een grenzeloze verrassing te bieden door kerstpakketten naar het buitenland te sturen. Zo kunt u uw medewerkers en relaties in het buitenland toch blij maken en een fijn gevoel meegeven tijdens de feestdagen.

Door onze uitgebreide ervaring en nauwe samenwerking met internationale logistieke partners, zorgen we ervoor dat uw kerstpakketten op tijd en onder de beste omstandigheden worden bezorgd. Met Kerstpakkettenplaza.nl kunt u erop vertrouwen dat uw geschenken veilig bij de ontvangers aankomen.

Kerstpakket buitenland

Een persoonlijk tintje over de grenzen heen

Bij het sturen van een kerstpakket naar het buitenland is het mogelijk om een persoonlijk tintje toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een handgeschreven kaartje met een warme kerstgroet in de taal van het land van bestemming. Dit persoonlijke gebaar laat de ontvanger voelen dat je aan hem of haar denkt, zelfs op afstand. Bij Kerstpakkettenplaza.nl helpen we je graag bij het toevoegen van dit persoonlijke tintje aan jouw kerstpakket naar het buitenland. Klaar om jouw kerstpakketten aan te vragen? Kies ze uit en bestel!

Op zoek naar een uniek kerstpakket voor het buitenland?

We begrijpen dat het sturen van een kerstpakket of kerstattentie naar het buitenland speciale aandacht vereist. Elk land en elke cultuur heeft zijn eigen tradities en voorkeuren. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het samenstellen van een uniek kerstpakket dat perfect past bij de ontvangers in het buitenland. Met onze ruime keuze aan geschenken en personalisatie mogelijkheden kunnen we uw kerstpakketten omtoveren tot onvergetelijke verrassingen. Waar ter wereld ze ook bezorgd moeten worden. Breng dit jaar de kerstvreugde tot ver buiten onze grenzen en verstuur een sprankelend kerstpakket met de hulp van Kerstpakkettenplaza.nl.

Veelgestelde vragen

Kan ik kerstpakketten naar alle landen laten verzenden?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl verzenden we kerstpakketten naar verschillende landen wereldwijd. We hanteren echter wel landafhankelijke verzendvoorwaarden en tarieven. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de beschikbaarheid en de verzendkosten naar het specifieke land van jouw keuze.

Hoe lang duurt het om een kerstpakket naar het buitenland te sturen?

De bezorgtijd van kerstpakketten naar het buitenland kan variëren, afhankelijk van het land van bestemming en de gekozen verzendmethode. Het is raadzaam om tijdig je kerstpakket naar het te bestellen, zodat wij voldoende tijd hebben om de verzending te regelen. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de verwachte bezorgtijd naar het specifieke land.

Zijn er speciale douanevoorschriften voor het verzenden van kerstpakketten naar het buitenland?

Ja, bij het verzenden van kerstpakketten naar het buitenland kunnen er douanevoorschriften en -kosten van toepassing zijn. Deze kunnen per land verschillen. Het Is belangrijk om op de hoogte te zijn van de geldende douaneregels en eventuele invoerrechten of belastingen. Onze klantenservice kan je voorzien van meer informatie en advies. We hebben jaren ervaring met betrekking tot de douanevoorschriften van het specifieke land van bestemming. 

Vragen of meer informatie over een kerstpakket naar het buitenland sturen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heb je vragen over het verzenden van een pakket naar het buitenland of wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Onze klantenservice staat voor je klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op via telefoon op +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. We beantwoorden graag al je vragen en assisteren je bij het verzenden van een feestelijk kerstpakket naar het buitenland, ook als particulier!

kerstpakket naar buitenland versturen