Kerstkado voor personeel

Kerstkado voor personeel: Als experts op het gebied van kerstkado’s, begrijpen wij bij Kerstpakkettenplaza.nl hoe belangrijk het is om een aantrekkelijk kado te vinden voor uw medewerkers, klanten en/of zakenrelaties. Een kerstkado voor uw personeel is niet alleen een blijk van waardering, maar ook een manier om de feestdagen extra speciaal te maken en uw dankbaarheid te tonen. Op deze pagina treft u een uitgebreid overzicht van geweldige opties voor een kerstkado aan! Dat wordt eenvoudig de beste keuze maken voor uw kerstkado 2024.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom een kerstkado voor personeel belangrijk is

Een kerstkado voor uw personeel is meer dan alleen een materieel geschenk. Het is een manier om waardering te tonen voor de inzet en toewijding van uw medewerkers, klanten, of zakenrelaties gedurende het afgelopen jaar. Het laat zien dat u hun inspanningen waardeert en dat u de tijd neemt om een attent en doordacht geschenk te kiezen. Een kerstkado kan ook bijdragen aan het versterken van de band tussen u en uw ontvangers, het vergroten van de loyaliteit en het bevorderen van een positieve werkrelatie.

De perfecte kerstkado’s voor personeel en relaties: Enkele opties

Als het gaat om het kiezen van het perfecte kerstkado voor personeel, zijn er talloze opties om uit te kiezen. Hier zijn enkele voorbeelden die zeker in de smaak zullen vallen:

Hoogwaardige producten

Een luxe kerstkado is een uitstekende keuze voor het verrassen en verwennen van uw medewerkers, klanten, of zakenrelaties. Deze pakketten zijn gevuld met hoogwaardige producten, zoals heerlijke delicatessen, fijne wijnen en goede verzorgingsproducten. Ze stralen stijl uit en zullen zeker indruk maken op de ontvangers. Het is een waardevol geschenk dat een langdurige herinneringen achterlaat.

Persoonlijke geschenken

Kerstkado voor personeel en relaties

Een persoonlijk kerstkado laat zien dat u moeite heeft gedaan om iets speciaals te creëren voor uw ontvangers. Dit kan bijvoorbeeld een gepersonaliseerd cadeau zijn, zoals een gegraveerde pen, een bedrukte mok, of een op maat gemaakte kalender. Het toevoegen van een persoonlijk tintje aan uw kerstkado voor uw personeel maakt het extra waardevol en zal zeker geapprecieerd worden door de ontvangers.

Verantwoord kerstkado

Dit is een belangrijk thema geworden in de samenleving, steeds meer mensen zijn derhalve op zoek naar verantwoorde cadeau opties. U toont niet alleen uw waardering, maar ook uw betrokkenheid bij het milieu en de samenleving. Deze kerstkado’s kunnen bijvoorbeeld bestaan uit eco-vriendelijke producten, gerecyclede materialen, of producten van lokale en ethische producenten. Door dit soort kerstkado’s aan te bieden, kan uw bedrijfsimago versterkt worden en het zal positieve reacties opleveren van uw ontvangers. Een duurzaam kerstkado voor personeel is de laatste jaren enorm populair geworden.

Originele kerstkado’s

Een origineel kerstkado voor personeel en klanten zal zeker opvallen tussen de standaard pakketten. Denk bijvoorbeeld aan de creatieve cadeau-opties zoals een gepersonaliseerde kerstboomversiering, een bijzonder kunstwerk, of een avontuurlijke ervaring zoals een ballonvaart of een kookworkshop. Het kiezen van een apart kerstkado laat zien dat u aandacht besteedt aan de smaak en voorkeuren van uw ontvangers en dat u bereid bent om buiten de gebaande paden te gaan om een onvergetelijk geschenk te bieden.

Nuttige artikelen als kerstkado

Een nuttig kerstkado kan ook een slimme keuze zijn, omdat het praktisch en functioneel is. Denk bijvoorbeeld aan handige artikelen zoals gereedschappen of sport benodigdheden die van pas kunnen komen in het dagelijks leven van uw ontvangers. Nuttige kerstkado’s voor personeel en relaties kunnen een blijvende impact hebben en langdurig gebruikt worden, waardoor uw waardering en bedrijfsnaam regelmatig in beeld komen. Mocht u nog niet precies weten wat welke keuze u wilt maken, vraag ons dan om een kerstpakket idee.

Waarom Kerstpakkettenplaza.nl de beste keuze is voor uw kerstkado pakketten

Nu u een overzicht heeft van geweldige opties voor een kerstkado voor personeel. Nu wilt u natuurlijk weten waarom Kerstpakkettenplaza.nl de beste keuze is voor het leveren van deze geschenken. Als gerenommeerde aanbieder van kerstkado’s bieden wij een uitgebreide collectie van hoogwaardige kerstkado’s. Hier zijn enkele redenen waarom wij de ideale partner zijn voor kopen van kerstkado pakketten:

  1. Breed Assortiment

Wij bieden een breed assortiment aan kerstkado pakketten variërend van grappig tot duurzaam, van bijzonder tot nuttig. Dit stelt u in staat om precies het kerstkado te kiezen dat past bij uw bedrijfscultuur, de voorkeuren van uw ontvangers, en uw budget.

  1. Hoge Kwaliteit

Bij Kerstpakkettenplaza.nl staan wij voor kwaliteit. Wij selecteren zorgvuldig de producten die in onze kerstkado pakketten worden opgenomen, om ervoor te zorgen dat u alleen de beste producten aan uw ontvangers kunt aanbieden. Onze kerstkado’s voor personeel en relaties zijn samengesteld met oog voor detail en vakmanschap. Ze zijn van de hoogste kwaliteit zodat u uw uw waardering op de juiste manier over kunt brengen. Een kerstkado voor personeel en relaties is natuurlijk super belangrijk en daar zijn we samen zuinig op! Daarnaast laten wij onze kerstpakketten versturen door gerenommeerde en professionele bedrijven.

Kerstkado’s zelf samenstellen voor personeel en relaties

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Iedere relaties heeft zijn eigen wensen en eisen heeft als het gaat om kerstkado’s. Wij bieden daarom maatwerkopties voor een kerstkado voor personeel aan. Op die manier krijgt u de mogelijkheid om uw kado volledig aan te passen aan uw specifieke behoeften. Toevoegen van uw bedrijfslogo en gepersonaliseerde boodschappen, we doen het graag! Ook voor het samenstellen van aangepaste pakketten zijn wij uw partner. Wij streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen.

Uitstekende Klantenservice

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Onze professionele en vriendelijke klantenservice staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen en bestellen van uw kerstkado’s. We bieden snelle en betrouwbare levering, zodat uw kerstkado’s op tijd bij u worden bezorgd. Onze klantenserviceteam zorgt ervoor dat uw ervaring met het bestellen van een kerstkado voor personeel aangenaam zal verlopen.

Competitieve prijsstelling

Kerstpakkettenplaza.nl begrijpt dat prijs ook een belangrijke factor is bij het kiezen van kerstkado’s. Daarom bieden wij competitieve prijzen aan voor onze hoogwaardige kerstkado pakketten We streven ernaar om de beste waarde te bieden voor uw investering. U kunt vast extra genieten van kwalitatieve kerstkado’s als ze binnen uw budget vallen. Zo ziet u dat het kopen van een kerstkado voor uw personeel bij ons heel aantrekkelijk is!

Conclusie

Als u op zoek bent naar kerstkado’s voor personeel en relaties die opvallen en uw waardering en bedrijfsimago versterken, dan is Kerstpakkettenplaza.nl de ideale keuze. Met ons brede assortiment, hoge kwaliteit, maatwerkopties, uitstekende klantenservice en competitieve prijzen, zijn wij uw betrouwbare partner voor alle soorten kerstkado’s. Bestel nu bij Kerstpakkettenplaza.nl en maak van deze kerst een onvergetelijke ervaring voor uw ontvangers.

Vragen of meer informatie over kerstkado’s voor personeel en relaties?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstkado pakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

kerstkado personeel