Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstcadeau klanten

Kerstcadeau voor klanten – Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we het belang van het tonen van waardering aan uw klanten tijdens de feestdagen. Daarom bieden we een ruim aantal opties aan voor een kerstcadeau voor klanten. Met een kerstpakket voor klanten laat u zien dat u hun loyaliteit en samenwerking waardeert. Ontdek ons assortiment en verras uw klanten met een geschenk dat hun feestdagen extra speciaal maakt.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een kerstcadeau op maat voor uw klanten

We bieden de mogelijkheid om een kerstcadeau op maat samen te stellen voor uw klanten. U kunt kiezen uit een breed scala aan producten en thema’s om het pakket af te stemmen op de voorkeuren en interesses van uw klanten. Voeg bijvoorbeeld een gepersonaliseerd kaartje of bedrijfslogo toe om het cadeau een persoonlijke touch te geven. Met een kerstpakket op maat laat u zien dat u oog heeft voor de individuele behoeften van uw klanten.

Kerstcadeau klanten

Kerstpakketten van hoogwaardige producten

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar het aanbieden van kerstpakketten van hoge kwaliteit en exclusiviteit. We selecteren zorgvuldig de producten die in onze kerstpakketten worden opgenomen, zodat u uw klanten alleen het beste kunt bieden. Van heerlijke delicatessen tot luxe verzorgingsproducten, onze kerstpakketten zijn samengesteld met oog voor detail en vakmanschap. Met een kerstcadeau van hoogwaardige producten straalt u professionaliteit en klasse uit naar uw gewaardeerde klanten.

Veelgestelde vragen over een kerstpakket voor klanten

Kan ik het kerstcadeau voor klanten personaliseren met ons bedrijfslogo?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om uw kerstpakket voor klanten te personaliseren met uw bedrijfslogo. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken en uw logo aan te leveren. We zullen ervoor zorgen dat uw logo op een stijlvolle manier wordt verwerkt in het kerstcadeau, zodat het een blijvende indruk maakt op uw klanten.

Kan ik het kerstcadeau voor klanten laten bezorgen op verschillende adressen?

Ja, het is mogelijk om het kerstcadeau voor klanten op verschillende adressen te laten bezorgen. Neem contact op met onze klantenservice om de gewenste bezorgadressen door te geven. We zullen ervoor zorgen dat het kerstcadeau op de juiste locatie wordt afgeleverd, zodat u gemakkelijk al uw klanten kunt verrassen met een kerstgeschenk.

Kan ik het kerstpakket voor klanten aanpassen aan specifieke dieetwensen?

Ja, we bieden de mogelijkheid om het kerstcadeau voor klanten aan te passen aan specifieke dieetwensen. Neem contact op met onze klantenservice om de dieetwensen door te geven en wij zullen ervoor zorgen dat het kerstpakket wordt samengesteld met producten die voldoen aan deze wensen. Op deze manier kunt u uw klanten een gepersonaliseerd cadeau aanbieden dat rekening houdt met hun individuele behoeften.

Kan ik het kerstpakket voor klanten bestellen in grote hoeveelheden?

Ja, wij kunnen kerstpakketten voor klanten leveren in grote hoeveelheden. Neem contact op met onze klantenservice om de gewenste hoeveelheid en specificaties door te geven. We zullen u graag helpen bij het samenstellen en leveren van een groot aantal kerstpakketten, zodat u al uw klanten kunt voorzien van een passend kerstcadeau. Specifiek op zoek naar de kerstpakketten uitverkoop? Klik dan hier.

Kerstpakket voor klanten – Maak indruk met een persoonlijk gebaar

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we ernaar om uw kerstcadeau voor klanten zo bijzonder mogelijk te maken. Daarom bieden we naast de standaard kerstpakketten ook de mogelijkheid om een gepersonaliseerd kerstpakket samen te stellen. Hiermee kunt u het cadeau volledig afstemmen op de wensen en behoeften van uw klanten. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken en uw gepersonaliseerde kerstpakket voor klanten te creëren. We staan klaar om u te helpen bij het maken van een onvergetelijke indruk.

Vragen, tips of meer informatie over kerstcadeau voor uw klanten?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Wij streven we ernaar om uw kerstcadeau voor klanten zo bijzonder mogelijk te maken. Daarom bieden we naast de standaard kerstpakketten ook de mogelijkheid om een gepersonaliseerd kerstpakket samen te stellen. Hiermee kunt u het cadeau volledig afstemmen op de wensen en behoeften van uw klanten. Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!


Wilt u graag wat extra doen? Kijk dan bij onze originele kerstpakketten voor uw personeel.

Kerstpakket voor klanten