Kerstpakket met logo

Kerstpakket met eigen logo – Bent u op zoek naar een uniek kerstpakket waarmee u indruk kunt maken op uw medewerkers, klanten of relaties? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij kerstpakketten met een logo, waarbij uw eigen logo op de kerstpakketten wordt geplaatst. Met deze gepersonaliseerde kerstpakketten laat u zien dat u aandacht besteedt aan details en uw waardering voor uw ontvangers wilt tonen. Ontdek ons assortiment en geef dit jaar een kerstpakket met een persoonlijke touch.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een op maat gemaakte indruk

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we het belang van merkidentiteit en het creëren van een unieke indruk. Met een kerstpakket kunt u uw bedrijfslogo op het geschenk laten plaatsen, waardoor u een op maat gemaakte indruk achterlaat. Of het nu gaat om bedrukte mokken, gepersonaliseerde notitieboekjes of custom made verpakkingen, wij zorgen ervoor dat uw logo op een professionele en hoogwaardige manier wordt weergegeven. Zo krijgen uw kerstpakketten en kerstattenties een extra vleugje exclusiviteit en herkenbaarheid.

Kerstpakket met logo

Voordelen van een kerstpakket met eigen logo – Een krachtig marketinginstrument

Het toevoegen van uw logo op kerstpakketten brengt verschillende voordelen met zich mee. Niet alleen versterkt het de merkbekendheid en zichtbaarheid van uw bedrijf, maar het toont ook uw betrokkenheid en waardering voor uw ontvangers. Daarnaast creëert u met een gepersonaliseerd kerstpakket een blijvende herinnering, waardoor uw bedrijf top-of-mind blijft bij uw medewerkers, klanten en relaties. Het is een krachtig marketinginstrument dat een positieve indruk achterlaat wanneer het relatiegeschenk wordt bezorgd.

Veelgestelde vragen over een kerstpakket met eigen logo

Kan ik in het kerstpakket met mijn eigen logo alle producten laten bedrukken?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we ernaar uw logo op zoveel mogelijk producten in het kerstpakket te plaatsen. Dit kan variëren afhankelijk van het gekozen pakket en de beschikbaarheid van personalisatiemogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw specifieke wensen.

Welke formaten en bestandsindelingen accepteren jullie voor het logo?

We accepteren verschillende formaten en bestandsindelingen voor het logo, waaronder JPEG, PNG, AI en EPS. Het is belangrijk dat het bestand van voldoende kwaliteit is en geschikt is voor gebruik op diverse materialen. Ons team kan u begeleiden bij het aanleveren van het juiste bestandstype voor een optimale weergave van uw logo op de kerstpakketten.

Kan ik ook een specifiek kleurenschema hanteren voor het kerstpakket met logo?

Ja, we kunnen rekening houden met uw specifieke kleurenschema bij het plaatsen van het logo op de kerstpakketten. We willen ervoor zorgen dat uw merkconsistentie behouden blijft en uw logo in de juiste kleuren wordt weergegeven. Geef uw kleurvoorkeuren door bij het plaatsen van uw bestelling of bespreek dit met onze klantenservice.

Kan ik een voorbeeld zien van hoe mijn logo eruit zal zien op de kerstpakketten?

Ja, wij begrijpen dat u graag een voorbeeld wilt zien van hoe uw logo eruit zal zien op de kerstpakketten voordat u bestelt. We kunnen u voorzien van een digitaal voorbeeld zodat u een idee krijgt van het eindresultaat. Neem contact met ons op voor meer informatie over het verkrijgen van een voorbeeld van uw gepersonaliseerde kerstpakket met logo.

Unieke branding door een kerstpakket met eigen merk identiteit

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in het creëren van onderscheidende kerstpakketten die uw bedrijf vertegenwoordigen. Met onze kerstpakketten met uw bedrijfslogo voegt u een persoonlijk en professioneel tintje toe aan uw geschenken. Uw logo wordt met zorg en precisie geplaatst op hoogwaardige producten in het kerstpakket, waardoor het een tastbare uiting wordt van uw merkidentiteit. Dit biedt niet alleen merkbekendheid, maar toont ook uw betrokkenheid en waardering voor uw medewerkers, klanten en relaties. De kerstperiode is een uitgelezen kans om uw bedrijf te promoten en blijvende indrukken te maken, en met een gepersonaliseerd kerstpakket zet u de eerste stap naar een onvergetelijke en positieve merkbeleving. Onze klantenservice staat klaar om u te helpen bij het personaliseren van uw kerstpakket.

Vragen of meer informatie over een kerstpakket met logo

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over het personaliseren van een kerstpakket met uw eigen logo? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen? Onze deskundige klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl.

Bent u op zoek naar een ander type kerstpakket? Bijvoorbeeld een nieuwjaarsgeschenk? Surf dan gerust binnen onze website.

Log op kerstpakketten