Kerstpakket online

Kerstpakket online: Van een traditioneel naar digitaal assortiment, een prachtig kerstpakket voor al uw medewerkers en relaties vindt u bij Kerstpakkettenplaza.nl. Tegenwoordig komt het bestellen van kerstpakketten online steeds vaker voor. Ervaar het gemak en de voordelen van het online bestellen van kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl. Wij bieden meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakketten online bestellen 2024: De ideale oplossing voor bedrijven

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat veel bedrijven op zoek gaan naar geschikte cadeaus voor hun medewerkers. Het geven van een kerstpakket is een mooie traditie die nog steeds in ere wordt gehouden. Maar waar moet je als bedrijf rekening mee houden bij een kerstpakket online bestellen? En hoe kun je ervoor zorgen dat het kerstpakket ook dit jaar weer in de smaak valt bij je medewerkers? We laten de voordelen van kerstpakketten online bestellen aan u zien. We laten je zien hoe gemakkelijk en snel je een kerstpakket bestellen kunt en waarom deze kerstpakketten een ideale oplossing zijn voor bedrijven. Daarnaast geven we je tips bij het kerstpakketten bestellen en stellen we je voor aan Kerstpakkettenplaza.nl, dé online kerstpakkettenwinkel van Nederland.

Kerstpakketten online bestellen

Het geven van een kerstpakket is al decennialang een traditie binnen veel bedrijven. Het is een blijk van waardering en zorgt voor een gezellige sfeer tijdens de feestdagen. Het uitzoeken van artikelen en het verpakken kost echter veel tijd en energie. Het is daarom begrijpelijk dat veel bedrijven ervoor kiezen om de kerstpakketten te bestellen. In dit artikel bespreken we de voordelen van kerstpakketten online bestellen en laten we zien hoe gemakkelijk het is om een bijzonder kerstpakket samen te stellen.

De voordelen van online kerstpakketten bestellen

Het online bestellen van kerstgeschenken biedt veel voordelen ten opzichte van het eigenhandig maken van kerstpakketten. Hieronder zetten we de belangrijkste voordelen op een rijtje:

Het gemak van online kerstgeschenken bestellen

Het bestellen van een kerstpakket online bij Kerstpakkettenplaza.nl is een fluitje van een cent. U kunt vanuit uw luie stoel, op elk gewenst moment van de dag, het ruime assortiment bekijken en uw online kerstpakket uitzoeken en bestellen. Het kiezen van kerstpakketten online biedt vele voordelen, zoals:

Ruime keuze; 1.300 soorten kerstpakketten en kerstgeschenken online

Op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u een ruim online assortiment aan kerstpakketten, van grote pakketten tot kleine kerstpakketjes. Het aanbod kerstpakketten online is zorgvuldig samengesteld en er is voor ieder wat wils. U kunt het kerstpakket naar wens aanpassen of een kerstpakket door ons speciaal voor u laten maken, en dat al vanaf 100 stuks!

Tijdbesparend

Het online bestellen van kerstpakketten en kerstgeschenken bespaart tijd en moeite. Een online kerstactiviteit zonder lange wachtrijen of drukke winkels meer. U hoeft de deur niet uit en kunt op elk gewenst moment van de dag online cadeaus bestellen. Bovendien heeft u het kerstpakket snel in huis, via onze razendsnelle kerstpakketten bezorgmogelijkheden.

Online maatwerk regelen is mogelijk

Kerstpakkettenplaza.nl biedt de mogelijkheid om uw kerstpakket online volledig naar wens aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een thema of een bepaalde kleur. U kunt ook zelf een kerstpakket bedenken. Dit kan door producten uit verschillende pakketten door ons te laten te combineren. Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden of bekijk de uitleg op onze site.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bent u verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. De pakketten zijn zorgvuldig samengesteld en van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien biedt Kerstpakkettenplaza.nl scherpe prijzen.

Waarom online een kerstpakket bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl?

Kerstpakkettenplaza.nl is dé online kerstwinkel voor het bestellen van kerstpakketten en kerstgeschenken. Maar waarom zou u kiezen voor Kerstpakkettenplaza.nl? Naast dat we een supergrote collectie voor zowel heren als dames hebben, leveren we ook speciale online kerstpakketten voor jeugd! Hieronder vindt u enkele aanvullende redenen:

Gratis online Goede doelen steunen

Kerstpakketten en Goede doelen zijn, in onze visie, al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Steeds meer bedrijven en instellingen maken een bewuste keuze als het gaat om kerstpakketten online. Rekening houden met mens en milieu speelt daarbij een steeds grotere rol. De combinatie van kwalitatief hoogwaardige kerstpakketten en daarnaast gratis uw Goede doel financieel steunen, geeft de garantie voor een origineel kerstpakket. Op die manier combineren wij, samen met u, kerstpakketten en goede doelen middels deze online kerstactiviteiten.

Bij iedere bestelling draagt Kerstpakkettenplaza.nl een vast bedrag per kerstpakket af aan het Goede doel van uw keuze. U kunt hierbij een keuze maken uit de Goede doelen op deze site, maar het is natuurlijk ook mogelijk uw eigen Goede doel te kiezen. Voor beide geldt dezelfde afdracht. U kunt uw Goede Doel kiezen tijdens het offertetraject. Mocht u op dat moment nog geen keuze kunnen maken, dan kiest u voor de optie ‘Nog nader te bepalen’ en geeft u later uw keuze per e-mail aan ons door. Zo worden het kerstpakketten met een meerwaarde!

Trees for all concept

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hechten we waarde aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom geven wij graag iets terug als u uw kerstpakketten online bij ons besteld. Bij iedere nieuwe klant investeren wij, naast een afdracht aan uw goede doel, een deel van de inkomsten in het planten van bomen.

Bomen zijn geen goed doel, maar een noodzakelijk doel. Door bomen te doneren, help je mee om onze aarde groen en gezond te houden. Wij planten deze bomen in Nederland en in het buitenland. Als bewijs van donatie ontvangt u een certificaat op naam. Lees meer over Trees for all concept.

Waarom kiezen voor online kerstpakketten?

Gemakkelijk en snel bestellen

Een van de grootste voordelen van het online bestellen van kerstpakketten is het bestelgemak via internet. U kunt op elk moment van de dag, op elke dag van de week, vanuit uw eigen huis of kantoor een kerstpakket bestellen. U hoeft dus niet meer door de drukke winkelstraten te lopen of tijd vrij te maken om naar een fysieke winkel te gaan. Kerst is één van de meest gevierde feestdagen van het jaar. Een tijd om samen te komen, de gezelligheid op te zoeken en elkaar te verrassen met cadeautjes. Bedrijven en organisaties geven met het uitdelen van kerstpakketten aan hun werknemers en klanten een echte blijk van waardering. Om overzicht te hebben en tijd te besparen, bestellen veel bedrijven hun kerstpakketonline, gemak dient de mens!

Geen stress

Met kerst online bestellen van uw kerstpakketten geeft rust en mogelijkheden. U kunt op uw gemak verschillende opties bekijken en kerstpakketten vergelijken voordat u een beslissing neemt. Bovendien worden de kerstpakketten, indien gewenst, rechtstreeks naar de ontvanger gestuurd, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het inpakken en verzenden het pakket.

Kerstpakketten online kopen

In de afgelopen jaren is het online kerstpakketten kopen steeds populairder geworden. Bedrijven kiezen ervoor om hun kerstpakketten online te bestellen, omdat het gemakkelijker, sneller en vaak goedkoper is dan het helemaal zelf vervaardigen. Bovendien bieden online kerstpakketten bedrijven, zoals Kerstpakkettenplaza.nl, de mogelijkheid om te kiezen uit een ​​groter assortiment en zakelijke kerstpakketten.

Kerstpakketten online versturen

Ook een voordeel van een kerstpakket online versturen via Kerstpakkettenplaza.nl is dat wij het regelen. Eenvoudig opgenomen in ons bestelproces geeft u aan of u op 1, 2 of 10 adressen bezorgd wilt hebben. Op individuele adressen van uw medewerkers? Meerdere bedrijfsadressen in Nederland, België en Duitsland? Een combinatie van het bovenstaande? Geen probleem voor Kerstpakkettenplaza.nl, we hebben meer dan 23 jaar ervaring en geen vraag en antwoord is ons onbekend!

Uw medewerkers zelf laten kiezen

Voor diegene die een stapje verder willen gaan hebben we, desgewenst, een prachtig Online Eigen Keuze Kerstpakketten concept. We noemen het Kerstcomplimenten. Met Kerstcomplimenten geeft u collega’s, medewerkers en zakelijke relaties zelf de volledig vrije keuze om de cadeaus online uit te zoeken. Ze kiezen één of meerdere kado’s uit meer dan 2500+ mogelijkheden. Nooit meer ontevreden gezichten als ze zelf een eindejaarsgeschenk uitzoeken!

Conclusie

Kortom, online kerstpakketten zijn gemakkelijk, snel, betaalbaar, milieuvriendelijk en bieden meer keuze. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor het online uitzoeken van kerstpakketten. En als je op zoek bent naar een betrouwbare kerstwinkel online, dan is Kerstpakkettenplaza.nl een uitstekende keuze. Bekijk hier op onze site meer dan 5.000 onafhankelijke klantreviews en het thuiswinkelwaarborg certificaat!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen of wilt u tips over kerstpakketten? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakketten online