Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakketje

Kerstpakketje – De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is om na te denken over een geschenk voor uw personeel en relaties. Een kerstpakketje is de perfecte keuze om uw waardering te tonen en uw medewerkers en zakelijke partners te verrassen tijdens de feestelijke periode. Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u uit een ruime collectie kiezen, met het gemak van snelle bezorging in Nederland en België. Bestel nu gemakkelijk en snel op Kerstpakkettenplaza.nl!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor kerstpakketjes van Kerstpakkettenplaza.nl?

Als u op zoek bent naar kerstpakketjes voor uw personeel en relaties, dan bent u bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen ons:

Bestellen en bezorgen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl maken we het u gemakkelijk om uw kerstpakketje te bestellen. Via onze gebruiksvriendelijke website kunt u eenvoudig ons ruime assortiment bekijken en uw bestelling plaatsen. Met een snelle bezorgservice zorgen we ervoor dat uw bestelling op tijd worden bezorgd bij uw personeel en relaties, zowel in Nederland als in België. Zo kunt u zonder stress genieten van de feestdagen en uw geschenken op tijd overhandigen.

Ruime collectie

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een ruime collectie kerstpakketjes beschikbaar. U kunt kiezen uit verschillende thema’s en stijlen, zodat er altijd een kerstpakketje is dat past bij de interesses en behoeften van uw ontvangers. Met ons diverse aanbod kunt u een persoonlijke touch toevoegen aan uw geschenken en uw waardering op een unieke manier tonen.

Kerstpakketje

Persoonlijke touch

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om uw kerstpakketje te personaliseren. Voeg bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap toe aan het kerstpakketje. Op deze manier kunt u een extra persoonlijke touch geven aan uw kerstgeschenken en uw ontvangers echt verrassen.

Snelle bezorging

Onze cocktailpakketten zijn een feestelijke keuze. We bieden een diversiteit aan cocktailpakketten, met alle benodigde ingrediënten en instructies om de perfecte cocktail te maken. Van klassieke cocktails zoals de Margarita en de Mojito tot trendy cocktails zoals de Espresso Martini en de Aperol Spritz. Onze cocktail pakketten bieden een uitgebreide selectie om aan verschillende smaakvoorkeuren te voldoen.

Kerstpakketjes bestellen

Gratis steun aan het goede doel

Bij Kerstpakkettenplaza.nl dragen we graag bij aan een betere wereld. Daarom doneren we bij iedere bestelling een bedrag aan een goed doel naar keuze. Op deze manier kunt u niet alleen uw medewerkers en relaties verrassen met prachtige kerstpakketjes, maar ook een positieve impact hebben op de samenleving.

Veelgestelde vragen over een kerstpakketje

Wat is een kerstpakketje?

Een kerstpakketje is een klein geschenk dat wordt gegeven tijdens de feestdagen, meestal rond Kerstmis. Het bevat vaak verschillende lekkernijen, cadeautjes en andere verrassingen om medewerkers, vrienden of familie te verwennen.

Waar kan ik kerst pakketjes bestellen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u kerstpakketjes bestellen. Wij hebben een ruim assortiment waaruit u kunt kiezen. Of u nu op zoek bent naar een kleine of een groot kerstpakket, bij ons vindt u een passende optie.

Welke soorten kerstpakketjes zijn er?

Er zijn diverse soorten kerstpakketjes beschikbaar. U kunt kiezen uit verschillende thema’s zoals eten en drinken, wellness, chocolade, koffie, en nog veel meer. Daarnaast bieden we ook speciale pakketten aan voor specifieke doelgroepen, zoals voor mannen, vrouwen of kinderen.

Kan ik een kerstpakketje personaliseren?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om uw kerstpakketje te personaliseren. U kunt bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap toevoegen aan het pakketje. Dit zorgt voor een extra persoonlijke touch en maakt het geschenk nog specialer.

Hoe snel worden de kerstpakketjes geleverd?

We streven ernaar om de kerstpakketten zo snel mogelijk te leveren. Afhankelijk van de hoeveelheid en de locatie kan de levertijd variëren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de levertijd van uw kerstpakketje.

Een glimp van de inhoud

Hoewel de exacte inhoud van onze collectie kan variëren, bevatten ze vaak een combinatie van heerlijke lekkernijen, zoals chocolade, koekjes, snacks en drankjes. Daarnaast kunnen er ook kleine cadeautjes of praktische items in zitten, zoals een leuke mok, een notitieboekje, een kaars of een sleutelhanger. De inhoud is zorgvuldig samengesteld om een gevoel van verrassing en vreugde te creëren bij het openen van het kerstpakketje.

Bestel uw kerstpakketje bij Kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakkettenplaza.nl is uw betrouwbare partner voor het vinden en bestellen van kerstpakketjes. Met onze jarenlange ervaring, diversiteit aan keuzes en aandacht voor kwaliteit en presentatie, garanderen we dat uw kerstpakketje een groot succes wordt. Bestel nu een of meerdere kerstpakketjes op onze website en geef een klein geschenk vol grote verrassingen!

Vragen of meer informatie over onze kerstpakketjes?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een ruime selectie voor jou beschikbaar. Heeft u vragen over ons kerstpakketje of wilt u meer informatie over een specifiek product? Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail (klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl) of telefonisch (+31 (0)24 303 1166). We helpen graag verder!

Benieuwd of u ook op rekening kunt betalen?

Kerst pakketjes online bestellen