Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakket Delft

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een ruime selectie kerstpakketten aan om uw medewerkers, klanten en relaties in Delft te verrassen tijdens de feestdagen. Ontdek ons diverse assortiment en vind het perfecte kerstpakket dat aansluit bij de stijl en smaak van uw bedrijf.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Lokale smaken en specialiteiten uit Delft

Bij het samenstellen van onze kerstpakketten hebben we oog voor lokale smaken en specialiteiten uit Delft. We werken samen met lokale leveranciers om heerlijke producten in onze kerstpakketten op te nemen. Van ambachtelijke lekkernijen tot streekproducten, onze kerstpakketten brengen de unieke culinaire ervaring van Delft naar uw medewerkers en relaties. Zo kunt u niet alleen genieten van hoogwaardige producten, maar ook bijdragen aan de lokale gemeenschap.

Maatwerkopties voor uw kerstpakket in Delft

We begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen unieke wensen heeft als het gaat om kerstpakketten. Daarom bieden wij maatwerkopties aan, zodat u uw kerstpakket in Delft kunt personaliseren. Voeg uw eigen logo toe, selecteer specifieke producten of voeg een persoonlijke boodschap toe om uw kerstpakket een persoonlijk tintje te geven. Met onze maatwerkopties kunt u een kerstpakket creëren dat perfect aansluit bij uw bedrijf in Delft.

Kerstpakket Delft

Waarom kiezen voor een kerstpakket in Delft?

  • Breed assortiment: Ons ruime assortiment biedt diverse kerstpakketten, zodat er altijd een pakket is dat past bij uw bedrijf in Delft.
  • Lokale smaken: Onze kerstpakketten bevatten heerlijke producten van lokale leveranciers, waardoor u kunt genieten van de unieke smaken uit Delft.
  • Maatwerkopties: Pas uw kerstpakket aan met uw eigen logo, specifieke producten of een persoonlijke boodschap.
  • Eenvoudig bestellen en snelle levering: Onze gebruiksvriendelijke website maakt het bestellen van kerstpakketten eenvoudig en onze snelle levering zorgt ervoor dat uw pakket op tijd arriveert.

Eenvoudig bestellen en snelle levering van uw kerstpakket in Delft

Bij Kerstpakkettenplaza.nl maken we het bestellen van kerstpakketten gemakkelijk en zorgen we voor een snelle levering in Delft. Onze gebruiksvriendelijke website stelt u in staat om moeiteloos door ons assortiment te bladeren, kerstpakketten te vergelijken en uw keuze te maken. Met slechts een paar klikken kunt u uw kerstpakket bestellen, en wij zorgen ervoor dat het op tijd wordt geleverd in Delft. Zo kunt u zich volledig richten op het vieren van de feestdagen.

Graag vanuit Deventer uw kerstpakketten bestellen? Ook dat kan!

Veelgestelde vragen over een kerstpakket in Delft

Wat is de levertijd van een kerstpakket in Delft?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hanteren we een levertijd van 1 tot 5 werkdagen, inclusief levering in Delft. We streven ernaar uw kerstpakketten zo snel mogelijk te bezorgen.

Wat gebeurt er als er een product ontbreekt of beschadigd is in mijn kerstpakket?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar de hoogste kwaliteit en zorgvuldige verpakking van onze kerstpakketten. Mocht er toch een product ontbreken of beschadigd zijn, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing.

Kan ik mijn kerstpakket Delft aanpassen met mijn eigen logo of boodschap?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij maatwerkopties aan, waaronder het toevoegen van uw eigen logo of boodschap aan het kerstpakket. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Weetjes over Delft

  • Delft staat bekend om haar historische binnenstad, met prachtige grachten, oude kerken en het wereldberoemde Delfts blauw aardewerk.
  • De stad heeft een rijke culturele achtergrond en is de geboorteplaats van beroemde schilders, zoals Johannes Vermeer.
  • Delft heeft ook een bloeiende technologische sector en staat bekend om zijn technische universiteit.

Bestel uw kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl!

Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn we uw betrouwbare partner als het gaat om kerstpakketten in Delft. Met ons ruime assortiment, maatwerkopties en snelle levering zorgen wij ervoor dat uw medewerkers en relaties een feestelijke en gedenkwaardige kerstervaring hebben. Bestel vandaag nog uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl en maak de feestdagen extra speciaal.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over onze kerstpakketten? Of wilt u meer informatie over een specifiek product? Neem gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch via +31 (0)24 303 1166. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte kerstpakketten voor uw bedrijf in Delft.

Wat denkt u van Kerstpakket Hoogeveen of Kerstpakket Zaltbommel. We hebben het allemaal!

Kerstpakketten Delft bestellen