Kerstpakketten Hoogeveen

Kerstpakketten Hoogeveen – De leukste tijd van het jaar is aangebroken! Kerstpakketten bestellen en samen gezellig de kerstdagen doorbrengen! Als specialist in kerstpakketten begrijpen wij bij Kerstpakkettenplaza.nl dat het kiezen en bestellen van kerstpakketten voor uw medewerkers en relaties een belangrijke taak is. Daarom willen we u graag helpen bij het vinden van het perfecte kerstpakket voor personeel en klanten in en om Hoogeveen. Op deze pagina tonen wij u kerstpakketten speciaal gericht op bedrijven in Hoogeveen en omgeving.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakkettenplaza.nl: de specialist in kerstpakketten voor Hoogeveen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn we trots op onze jarenlange ervaring in het samenstellen en leveren van kerstpakketten voor bedrijven in Hoogeveen en daarbuiten. Met meer dan 23 jaar ervaring weten we precies wat er nodig is om uw medewerkers en relaties te verrassen en te waarderen tijdens de feestdagen. Wilt u als Hoogeveens bedrijf uw medewerkers en relaties met de kerstdagen verrassen? Dan bent u bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in kerstpakketten en hebben al jarenlange ervaring in het leveren van kerstpakketten in Hoogeveen en omgeving.

Kerstpakketten bestellen voor bedrijven uit Hoogeveen en omgeving

Als bedrijf wilt u uw medewerkers en relaties aan het einde van het jaar graag bedanken voor hun inzet en loyaliteit. Het geven van een kerstpakket is daarvoor een uitstekende mogelijkheid. Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een ruim assortiment aan kerstpakketten van allerlei soorten en in alle mogelijke prijsklassen. Er is dus voor ieder wat wils! Bovendien bieden wij de mogelijkheid om de kerstpakketten te personaliseren, bijvoorbeeld met het logo of ze te voorzien van een persoonlijke boodschap.

Kerstpakketten Hoogeveen

Leuke weetjes over Hoogeveen

Wist u dat Hoogeveen een rijke geschiedenis heeft? De stad is gesticht in de middeleeuwen en heeft zich ontwikkeld tot een belangrijk handelscentrum. Hier zijn nog vijf leuke weetjes over Hoogeveen:

  • De stad heeft meer dan 54.000 inwoners en is daarmee de derde grootste stad van Drenthe.
  • Hoogeveen heeft een bloeiende industrie, met name op het gebied van logistiek en distributie.
  • Jaarlijks vinden er in Hoogeveen diverse grote evenementen plaats, zoals het populaire jaarlijkse bluesfestival.
  • Hoogeveen heeft een prachtig natuurgebied, genaamd het Nationaal Park Dwingelderveld, dat bekend staat om zijn unieke flora en fauna.
  • De stad heeft een rijke sportgeschiedenis, met verschillende bekende sportteams en individuele sporters.

Kerstpakketten voor Hoogeveense bedrijven en het goede doel steunen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl willen we niet alleen uw medewerkers en relaties blij maken, maar ook een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom doneren we bij iedere bestelling die bij ons wordt geplaatst een bedrag aan een goed doel dat de bedrijven zelf kunnen kiezen. Het mooiste is dat dit de bedrijven niets extra kost! Bij ons vindt u een breed aanbod aan kerstpakketten, van traditioneel tot trendy en van klein tot groot. Ook hebben we Hoogeveense kerstpakketten voor mannen, vrouwen en jeugd. Kerstpakketten Hoogeveen met meerwaarde!

Vragen en antwoord over kerstpakketten voor bedrijven uit Hoogeveen

Kan ik als klein bedrijf ook kerstpakketten bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl?

Ja, bij ons kunt u zowel als klein als groot bedrijf uit Hoogeveen terecht voor het bestellen van kerstpakketten. Bij een deel van ons assortiment kunt u zelfs kiezen om per stuk te bestellen.

Kan ik de inhoud van het kerstpakket zelf bepalen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid tot het samenstellen van kerstpakketten. Hierbij kunt u zelf de inhoud van het pakket bepalen. Dit verzorgen wij vanaf 100 dezelfde kerstpakketten.

Kan ik ook een kerstpakket laten bezorgen bij mijn medewerkers in Hoogeveen thuis?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid tot het bezorgen van kerstpakketten huis aan huis, op de door u aangeleverde adressen. Dat kan natuurlijk in heel Nederland of lokaal in Hoogeveen.

Is er een minimale afname hoeveelheid voor kerstpakketten voor bedrijven in Hoogeveen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hanteren we minimale afname hoeveelheid van 5 stuks voor kerstpakketten, we hebben ook een afdeling waar we kerstpakketten ‘per stuk’ aanbieden. U kunt dus zoals gezegd ook als klein bedrijf bij ons terecht.

Kan ik het bedrijfslogo op de kerstpakketten laten bedrukken?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid tot het bedrukken van kerstpakketten met uw eigen bedrijfslogo of het toevoegen van een persoonlijke boodschap. Het kan al vanaf 100 stuks!

Professionele bezorging in Hoogeveen

Onze professionele transporteurs kennen de weg in Hoogeveen als geen ander, waardoor het bezorgen van de kerstpakketten snel en efficiënt verloopt. Bovendien leveren we dagelijks in Hoogeveen en omgeving, waardoor we flexibel zijn in het afleveren van de kerstpakketten op een door u gekozen datum en tijdstip.

Naast het leveren van kerstpakketten in Hoogeveen, leveren we ook in andere steden zoals Leiden en Haarlem. Hierdoor zijn we in staat om bedrijven door het hele land te voorzien van de door hen uitgekozen kerstpakketten.

Conclusie

Kerstpakkettenplaza.nl is dé specialist in kerstpakketten en levert al jarenlang ook kerstpakketten in Hoogeveen en omgeving. Met onze ruime ervaring, flexibele bezorging en mogelijkheid tot gepersonaliseerde pakketten, zijn wij de ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar prachtige kerstpakketten voor hun medewerkers en relaties. Bovendien steunen we met iedere bestelling een goed doel dat de bedrijven zelf hebben gekozen, zonder dat dit de bedrijven iets extra kost.

Vragen of meer informatie Kerstpakketten Hoogeveen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

En wat dacht u van kerstpakketten Rotterdam? We hebben het allemaal!

Kerstpakketten Hoogeveen bestellen