Kerstpakketten Waalwijk

Kerstpakketten Waalwijk – Bent u op zoek naar unieke kerstpakketten in Waalwijk om uw medewerkers en relaties te verrassen tijdens de feestdagen? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een uitgebreid assortiment aan kerstpakketten die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Met ruim 23 jaar ervaring en oog voor kwaliteit en originaliteit, zorgen wij voor een feestelijke kerstbeleving. 

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ontdek ons assortiment en maak van de kerstviering in Waalwijk een feestelijke gelegenheid

Ontdek ons assortiment kerstpakketten in Waalwijk. Met ons ruime aanbod, de mogelijkheid tot maatwerk en duurzame opties streven we ernaar om voor elk bedrijf en elke ontvanger een passend kerstpakket te bieden. Maak van de kerstviering in Waalwijk een feestelijke gelegenheid met de kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl.

Kerstpakketten Waalwijk

Maatwerk kerstpakketten voor een persoonlijk tintje

Wilt u een kerstpakket dat volledig aansluit bij uw bedrijf en uw ontvangers? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we ook maatwerk kerstpakketten in Waalwijk. Ons ervaren team staat voor u klaar om uw specifieke wensen en behoeften te bespreken en een uniek kerstpakket samen te stellen. Of het nu gaat om het toevoegen van uw bedrijfslogo, het kiezen van specifieke producten of het creëren van een pakket in een speciaal thema, wij zorgen ervoor dat uw kerstpakket een persoonlijk tintje krijgt. Met maatwerk kerstpakketten laat u zien dat u uw medewerkers en relaties waardeert en geeft u ze een cadeau dat op maat gemaakt is.

Duurzame kerstpakketten met oog voor de toekomst

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hechten we waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom bieden we ook duurzame kerstpakketten aan in Waalwijk. Deze pakketten zijn samengesteld met producten die op een verantwoorde wijze zijn geproduceerd en voldoen aan diverse duurzaamheidsstandaarden. Denk hierbij aan biologische en fairtrade producten, milieuvriendelijke verpakkingen en producten van lokale producenten. Met onze duurzame kerstpakketten draagt u niet alleen bij aan een betere wereld, maar laat u ook zien dat u oog heeft voor de toekomst.

Extra voordelen voor bedrijven uit Waalwijk

Bij Kerstpakkettenplaza.nl profiteert u als bedrijf uit Waalwijk van extra voordelen. Zo bieden wij een snelle levering van uw kerstpakketten, zodat u deze op tijd in huis heeft voor de feestdagen. Daarnaast kunt u rekenen op een uitstekende service en advies op maat bij het kiezen van de juiste kerstpakketten. Bovendien dragen wij als blijk van onze maatschappelijke betrokkenheid bij elke bestelling een bedrag af aan een goed doel naar keuze. Bij Kerstpakkettenplaza.nl gaan kwaliteit, service en betrokkenheid hand in hand voor zowel de kerstpakketten in Waalwijk als voor de kerstpakketten in Oss!

Vraag en antwoord over kerstpakketten Waalwijk

Is het mogelijk om kerstpakketten op verschillende adressen te laten leveren?

Ja, het is zeker mogelijk om kerstpakketten op verschillende adressen te laten leveren. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we flexibele leveringsmogelijkheden, zodat u de kerstpakketten kunt laten bezorgen op de gewenste locaties, bijvoorbeeld bij uw medewerkers thuis of op kantoor. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en de bijbehorende logistiek.

Is het mogelijk om de kerstpakketten op locatie te laten bezorgen in Waalwijk?

Jazeker! Onze professionele transporteurs kennen de weg in Waalwijkw en bezorgen uw kerstpakketten snel op de gewenste locatie. We leveren dagelijks op veel plekken in heel Nederland. De plaatsen waar we extra vaak leveren zijn bijvoorbeeld Helmond of Gouda.

Kunnen we een persoonlijke boodschap toevoegen aan de kerstpakketten in Waalwijk?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan de kerstpakketten. U kunt uw waardering en dankbaarheid overbrengen naar uw medewerkers, zakenpartners of klanten door middel van een gepersonaliseerde boodschap. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een kaartje of een bedrukte verpakking. Neem contact met ons op om de opties voor persoonlijke boodschappen te bespreken.

Bestel kerstpakketten in Waalwijk bij Kerstpakkettenplaza.nl

Wacht niet langer en bestel uw kerstpakketten in Waalwijk bij Kerstpakkettenplaza.nl. Onze ruime keuze, maatwerk mogelijkheden, duurzame opties en uitstekende service maken ons de ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar bijzondere kerstpakketten. Neem contact op met onze klantenservice of bezoek onze website om ons assortiment te ontdekken en uw bestelling te plaatsen. Maak van de kerstviering in Waalwijk een onvergetelijke ervaring met de kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Bent u geïnteresseerd in onze kerstpakketten in Waalwijk of heeft u nog vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar om u verder te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)24 303 1166 of per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. We beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van de informatie die u nodig heeft om de perfecte kerstpakketten voor uw bedrijf in Waalwijk te kiezen. Ontdek de mogelijkheden en maak van de kerstviering in Waalwijk een bijzondere gelegenheid.

Kerstpakketten Waalwijk bestellen