Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio juli staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & Acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakketten Etten-Leur

Op zoek naar prachtige kerstpakketten in Etten-Leur om uw medewerkers en relaties te verrassen tijdens de feestdagen? Bij Kerstpakkettenplaza.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan unieke en smaakvolle kerstpakketten die perfect passen bij uw kerstviering. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel kerstpakket, een luxe geschenk, of een pakket met streekproducten, wij hebben voor elk wat wils. Bestel nu uw kerstpakketten Etten-Leur en maak van Kerstmis een onvergetelijke gelegenheid voor uw personeel en relaties!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Inpaklocatie
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ruime keuze aan kerstpakketten in Etten-Leur

We begrijpen dat elk bedrijf en elk team uniek is, daarom bieden we een ruime keuze aan kerstpakketten in Etten-Leur. Onze collectie omvat een scala aan thema’s, producten en prijsklassen, zodat u het perfecte kerstpakket kunt vinden dat aansluit bij uw wensen en budget. Of u nu kiest voor een traditioneel kerstpakket met heerlijke lekkernijen, een luxe geschenk met hoogwaardige producten, of een streekpakket met lokale delicatessen, uw kerstviering wordt gegarandeerd een succes met onze kerstpakketten.

Lokale producten uit Etten-Leur

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hechten we waarde aan lokale producten en ambachtelijke lekkernijen. Daarom bieden we ook kerstpakketten met producten uit Etten-Leur en omgeving. Deze streekpakketten bevatten heerlijke specialiteiten en lekkernijen die rechtstreeks van lokale producenten komen. Met een streekpakket steunt u niet alleen uw medewerkers, maar ook de lokale ondernemers en gemeenschap.

Kerstpakketten Etten-Leur

Maatwerk mogelijkheden

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we ook maatwerk mogelijkheden voor uw kerstpakketten in Etten-Leur. Heeft u specifieke wensen of wilt u een persoonlijk tintje toevoegen aan de pakketten? Ons ervaren team staat voor u klaar om samen met u een uniek en op maat gemaakt kerstpakket samen te stellen. Zo kunt u uw waardering op een persoonlijke en bijzondere manier tonen aan uw medewerkers en relaties.

Op zoek naar kerstpakketten uit onze hoofdstad? Bekijk het assortiment kerstpakketten Brabant!

Veelgestelde vragen over onze kerstpakketten Etten-Leur

Wat is de levertijd van kerstpakketten in Etten-Leur?

De levertijd van kerstpakketten in Etten-Leur is afhankelijk van het aantal pakketten dat u bestelt en de beschikbaarheid van de producten. In de meeste gevallen kunnen we de kerstpakketten binnen enkele werkdagen leveren. Voor een exacte levertijd kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. We zorgen er altijd voor dat uw bestelling op tijd wordt geleverd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de bezorging.

Kan ik zelf een kerstpakket samenstellen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen. U kunt kiezen uit een breed assortiment producten en deze combineren tot een uniek en persoonlijk kerstpakket. Zo kunt u het geschenk volledig afstemmen op de voorkeuren en wensen van uw medewerkers en relaties. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden voor het samenstellen van een kerstpakket op maat te bespreken.

Kunnen jullie kerstpakketten rechtstreeks naar mijn medewerkers en relaties verzenden?

Ja, wij kunnen de kerstpakketten rechtstreeks naar uw medewerkers en relaties verzenden. Hiermee bespaart u tijd en moeite, omdat u de pakketten niet zelf hoeft te distribueren. U kunt een adreslijst met de gewenste afleveradressen aanleveren, en wij zorgen ervoor dat de kerstpakketten op de afgesproken datum en tijd worden bezorgd. Zo kunt u op een efficiënte en gemakkelijke manier uw waardering tonen aan uw personeel en zakelijke partners.

Bestel uw kerstpakketten Etten-Leur op Kerstpakkettenplaza.nl

Maak van uw kerstviering een bijzondere en feestelijke gelegenheid met onze prachtige kerstpakketten in Etten-Leur. Bestel gemakkelijk en snel op Kerstpakkettenplaza.nl en laat uw medewerkers en relaties genieten van een heerlijk geschenk tijdens de feestdagen. Wij zorgen voor een vlotte bezorging van uw kerstpakketten, zodat u zonder zorgen kunt genieten van een geslaagde kerstviering. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte kerstpakketten voor uw team in Etten-Leur. Bestel nu en maak van Kerstmis een onvergetelijke ervaring! Naast Etten-leur kunt u ook kiezen voor een kerstpakket uit Houten.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u nog vragen over onze kerstpakketten in Etten-Leur of wilt u meer informatie over ons assortiment? Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van het perfecte kerstpakket. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)24 303 1166 of een e-mail sturen naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. We streven ernaar om u snel en professioneel van dienst te zijn, zodat u met vol vertrouwen uw kerstpakketten kunt regelen. Maak van de komende feestdagen een onvergetelijke en waarderende ervaring met onze prachtige kerstpakketten in Etten-Leur!

Naast Etten Leur bezorgen wij ook kerstpakketten in andere steden zoals Twente of Flevoland.

Kerstpakketten Etten-Leur bestellen