Kerstpakket Haarlem

Kerstpakket Haarlem – Als u op zoek bent naar de perfecte kerstpakketten voor uw medewerkers en relaties in Haarlem en omgeving, dan bent u bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres. Met maar liefst 23 jaar ervaring zijn wij dé specialist in kerstpakketten. We leveren al jarenlang kerstpakketten in Haarlem en hebben een uitgebreid assortiment waaruit u kunt kiezen. Maar dat is niet alles, we hebben ook leuke weetjes te delen! Bekijk onze ruime collectie kerstpakketten en verras uw mensen in Haarlem!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Leuke weetjes over Kerstpakkettenplaza.nl

Wist u dat Kerstpakkettenplaza.nl elk jaar meer dan half miljoen kerstpakketten levert aan bedrijven in heel Nederland, waaronder Haarlem en omgeving? We hebben wij een uitgebreid assortiment van meer dan 1.300 verschillende kerstpakketten, variërend van pakketten met lekkernijen en dranken tot pakketten met exclusieve artikelen. Ook bieden wij maatwerkopties aan, zodat u uw kerstpakketten helemaal kunt afstemmen op de wensen en behoeften van uw medewerkers en relaties.

Kerstpakket Haarlem bestellen? Voordelen van het bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in het belang hiervan. Daarom doneren wij bij iedere bestelling een bedrag aan een stichting die de bedrijven zelf kiezen. Dit kost de bedrijven niets extra, maar draagt wel bij aan een mooiere wereld. Dat is onze kerstgedachte!

Kerstpakket Haarlem

Ruime keuze en maatwerkopties: Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit een enorm assortiment verschillende kerstpakketten, zodat er altijd iets passends te vinden is voor uw medewerkers en relaties. Daarnaast bieden wij ook maatwerkopties aan, zodat u uw kerstpakket Haarlem helemaal kunt personaliseren en afstemmen op uw bedrijf en de ontvangers.

Snelle levering en landelijke dekking: Kerstpakkettenplaza.nl zorgt voor een snelle levering van uw kerstpakketten, ook in Haarlem en omgeving. Wij hebben een landelijke dekking en kunnen uw kerstpakketten op de gewenste locatie afleveren, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Veelgestelde vragen

Kan Kerstpakkettenplaza.nl ook kerstpakketten leveren in Haarlem en omgeving?

Jazeker! Kerstpakkettenplaza.nl levert al jaren kerstpakketten in Haarlem en omgeving. We hebben een landelijke dekking we leveren uw kerstpakketten op de gewenste locatie af, dus ook in Haarlem en omgeving.

Wat maakt Kerstpakkettenplaza.nl specialist in kerstpakketten Haarlem?

Kerstpakkettenplaza.nl heeft maar liefst 23 jaar ervaring in het leveren van kerstpakketten. We zijn gespecialiseerd in het samenstellen van kerstpakketten die passen bij de wensen en behoeften van bedrijven en hun medewerkers. Met een uitgebreid assortiment, maatwerkopties en aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen onderscheiden wij ons als dé specialist in kerstpakketten Haarlem

Wat zijn de voordelen van het bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl?

Er zijn meerdere voordelen aan het bestellen van kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl. Ten eerste dragen wij bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen door bij iedere bestelling een bedrag te doneren aan een goed doel naar keuze van de bedrijven. Helemaal zonder extra kosten voor onze klanten. Ten tweede bieden wij een ruime keuze aan kerstpakketten en maatwerkopties, zodat u de kerstpakketten heel persoonlijk kunt maken. Ten derde zorgen wij voor een snelle en betrouwbare levering van kerstpakketten in Haarlem en omgeving op de door u gewenste locatie.

Conclusie

Bestel uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl!

Voor bedrijven in Haarlem en omgeving is Kerstpakkettenplaza.nl dé specialist in kerstpakketten. Met 23 jaar ervaring, een ruim assortiment, maatwerk mogelijkheden en aandacht voor goede doelen, bieden wij alles wat u nodig heeft om uw mensen te verrassen met een geweldig kerstpakket 2024. Bovendien zorgen wij voor een betrouwbare levering van uw kerstpakket in Haarlem en omgeving. Bestel daarom uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl en geniet van de beste service, kwaliteit en assortiment.

Naast Haarlem en omgeving levert Kerstpakkettenplaza.nl ook in alle andere steden van Nederland. Dus of uw bedrijf nu gevestigd is in Eindhoven of Barneveld of ergens anders in Nederland, wij zorgen ervoor dat uw kerstpakketten op de gewenste locatie worden afgeleverd. Zo kunt u overal in Nederland genieten van onze hoogwaardige kerstpakketten en uitstekende service.

Bestel uw kerstpakket voor uw mensen uit Haarlem bij Kerstpakkettenplaza.nl en maak de feestdagen onvergetelijk voor uw medewerkers en relaties. Kies voor de specialist met veel ervaring, ruime keuze, maatwerk opties en aandacht voor de maatschappij. Bij Kerstpakkettenplaza.nl kost het u niets extra, maar draagt u wel bij aan het helpen van een goed doel naar keuze.

Vragen of meer informatie over kerstpakket Haarlem?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket Haarlem? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Wat denkt u van kerstpakketten Borne? We hebben het allemaal!

Kerstpakketten Haarlem bestellen