Kerstpakket Helmond

Op zoek naar een kerstpakket in Helmond? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bent u aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan kerstpakketten die perfect zijn voor de feestdagen in Helmond en omgeving. Met zorg samengesteld en gevuld met hoogwaardige producten, zijn onze kerstpakketten een geweldige manier om uw waardering te tonen aan uw medewerkers, zakenpartners of klanten in Helmond. Ontdek ons assortiment en maak van de kerstviering in Helmond een bijzondere gelegenheid.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Diverse keuze voor een kerstpakket in Helmond

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een ruime keuze aan kerstpakketten die perfect zijn voor Helmond. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel pakket met lekkernijen en drankjes, een thema-gebaseerd pakket, of een duurzaam pakket, wij hebben voor elk wat wils. Met ons diverse assortiment kunt u het ideale kerstpakket vinden dat aansluit bij de smaak en voorkeuren van uw ontvangers.

Waarom kiezen voor Kerstpakkettenplaza.nl?

Kerstpakkettenplaza.nl is al 23 jaar dé specialist in kerstpakketten. We streven ernaar om de beste kerstpakketten en service te bieden aan onze klanten in Helmond. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

Kerstpakket Helmond

Hoogwaardige producten: Onze kerstpakketten bevatten alleen hoogwaardige producten van bekende merken. We selecteren zorgvuldig de producten die we in onze kerstpakketten opnemen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw ontvangers in Helmond alleen de beste kwaliteit ontvangen.

Lokale betrokkenheid: We hechten waarde aan lokale betrokkenheid en werken samen met lokale leveranciers om producten van hoge kwaliteit uit Helmond en omgeving op te nemen in onze kerstpakketten. Op deze manier ondersteunen we de lokale economie en brengen we een stukje Helmondse trots in de kerstviering.

Flexibiliteit en maatwerk: Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we flexibele opties en maatwerk aan. U kunt uw kerstpakketten aanpassen aan uw specifieke wensen, zoals het toevoegen van gepersonaliseerde kaartjes of het samenstellen van een pakket op basis van specifieke product voorkeuren.

Snelle levering: We zorgen voor een snelle en betrouwbare levering van uw kerstpakketten. We begrijpen het belang van tijdige levering, zodat u uw kerstpakketten op tijd kunt uitdelen en de feestelijke sfeer kunt ervaren.

Duurzaam kerstpakket voor Helmond

Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn we ons bewust van het belang van duurzaamheid. Daarom bieden we ook duurzame kerstpakketten aan voor bedrijven in Helmond. Deze pakketten bevatten milieuvriendelijke producten, biologische lekkernijen en fairtrade artikelen die bijdragen aan een duurzame levensstijl. Met onze duurzame kerstpakketten kunt u niet alleen uw waardering tonen, maar ook bijdragen aan een betere wereld.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn kerstpakket in Helmond aanpassen aan specifieke dieetwensen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we opties voor specifieke dieetwensen. We hebben kerstpakketten met glutenvrije, lactosevrije en veganistische producten. Als u specifieke dieetwensen heeft voor uw ontvangers in Helmond, kunt u contact met ons opnemen en bespreken we graag de mogelijkheden om een kerstpakket samen te stellen dat voldoet aan deze wensen.

Kunnen jullie kerstpakketten op maat maken met ons bedrijfslogo?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om kerstpakketten op maat te maken, inclusief uw bedrijfslogo. We kunnen uw logo op verschillende manieren toevoegen, zoals op de verpakking, het kaartje of specifieke producten. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen, ons team staat klaar om u te helpen bij het creëren van gepersonaliseerde kerstpakketten met uw bedrijfslogo voor uw ontvangers in Helmond. Naar ook voor ontvangers in Purmerend bijvoorbeeld!

Wat zijn de betaalopties voor een kerstpakket in Helmond?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we verschillende betaalopties aan voor uw kerstpakket. U kunt veilig online betalen via iDEAL, creditcard of PayPal. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om te betalen via een bankoverschrijving. Voor bedrijven is het tevens mogelijk om op rekening te betalen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de betaalopties voor een kerstpakket in Helmond.

Hoe kan ik een kerstpakket in Helmond bestellen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl is het bestellen van een kerstpakket in Helmond eenvoudig. U kunt ons assortiment bekijken op onze website en het gewenste kerstpakket selecteren. Vervolgens kunt u uw bestelling plaatsen en aangeven wanneer u de kerstpakketten wilt ontvangen. Ons team zorgt voor een snelle en betrouwbare levering in Helmond, zodat u tijdig kunt genieten van de feestelijke sfeer.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten.

Heeft u vragen over een kerstpakket in Helmond? Of wilt u meer informatie over specifieke producten of maatwerkopties? Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch via +31 (0)24 303 1166. We beantwoorden graag al uw vragen en assisteren u bij het vinden van het perfecte kerstpakket voor Helmond en omgeving.

Wat denkt u van Kerstpakket Leeuwarden of Kerstpakket Texel. We hebben het allemaal!

Kerstpakket Helmond