Kerstpakket Texel

Kerstpakket Texel – Op zoek naar een bijzonder kerstpakket op Texel? Bij Kerstpakkettenplaza.nl ben je aan het juiste adres! Met ons ruime assortiment aan kerstpakketten van hoge kwaliteit zorgen wij voor een onvergetelijke kerstervaring op dit prachtige eiland. Of het nu gaat om medewerkers, zakenpartners of relaties, wij hebben het ideale kerstpakket voor jou. Ontdek ons assortiment en maak van de kerst op Texel een feestelijke gelegenheid.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Specialist in kerstpakketten met 23 jaar ervaring op Texel

Kerstpakkettenplaza.nl is dé specialist in kerstpakketten met meer dan 23 jaar ervaring. Wij hebben een uitgebreide expertise opgebouwd in het samenstellen van kerstpakketten die voldoen aan de wensen en verwachtingen van bedrijven op Texel. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van kerstpakketten en kunnen je voorzien van professioneel advies. Met een divers assortiment aan kerstpakketten in verschillende prijscategorieën en thema’s is er voor ieder bedrijf op Texel een passend kerstpakket te vinden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk, zodat je jouw kerstpakketten volledig kunt afstemmen op de behoeften van jouw ontvangers in Texel of ontvanger in Zaltbommel.

Kerstpakket Texel bestellen

Kerstpakkettenplaza.nl kent Texel op haar duimpje: Weetjes en Tips voor bedrijven

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we de unieke sfeer en cultuur van Texel. Als specialist in kerstpakketten kennen wij het eiland op ons duimpje en kunnen wij bedrijven voorzien van tips en advies om een kerstpakket te creëren dat aansluit bij de lokale sfeer. Hier zijn enkele leuke weetjes en tips over Texel:

  • Texel staat bekend om zijn prachtige natuur en duinen. Een kerstpakket met lokale producten, zoals Texelse bieren, kaas of chocolade, kan een leuk idee zijn om de lokale trots en authenticiteit te benadrukken. Met dit kerstpakket kunnen bedrijven op Texel een stukje eilandsfeer en -smaak overbrengen naar hun ontvangers.
  • Texel is een populaire bestemming voor watersportliefhebbers. Een kerstpakket met een maritiem thema, met bijvoorbeeld een strandhanddoek, waterfles en zonnebrandcrème, kan een knipoog zijn naar de waterrijke omgeving van Texel en zorgen voor een zomerse touch tijdens de kerstdagen.
  • Texel staat ook bekend om zijn schapenhouderij. Een kerstpakket met ambachtelijke schapenwollen producten, zoals een warme plaid of sloffen, kan een mooie verwijzing zijn naar de Texelse schapen en de traditionele ambachten op het eiland.
  • Texel heeft een rijke culinaire traditie met lokale specialiteiten, zoals lamsvlees en verse vis. Een kerstpakket met culinaire hoogstandjes uit de Texelse keuken, zoals Texelse juttersbitter, gerookte vis of ambachtelijke bonbons, zal zeker in de smaak vallen bij de ontvangers op Texel.

Extra voordelen voor bedrijven op Texel

Kerstpakkettenplaza.nl biedt extra voordelen voor bedrijven op Texel die hun kerstpakketten bij ons bestellen:

Lokale expertise: Wij begrijpen de specifieke behoeften van bedrijven op Texel en kunnen kerstpakketten aanbieden die perfect aansluiten bij de lokale cultuur en tradities. Onze kennis van het eiland stelt ons in staat om unieke kerstpakketten samen te stellen die een authentieke Texelse beleving bieden.

Flexibiliteit en maatwerk: Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we flexibiliteit en maatwerkopties. Of je nu een specifiek thema, product of budget in gedachten hebt, wij kunnen kerstpakketten op maat samenstellen die aan al jouw wensen voldoen.

Kwaliteit en service: Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze kerstpakketten en de tevredenheid van onze klanten. Met zorgvuldig geselecteerde producten en uitstekende service streven we ernaar om de hoogste kwaliteit te leveren en een positieve ervaring te bieden aan bedrijven op Texel.

Veelgestelde vragen over een kerstpakket Texel

Kunnen de kerstpakketten Texel worden aangepast aan specifieke dieetwensen?

Absoluut! Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat dieetwensen en voedingsvoorkeuren van medewerkers belangrijk zijn. Daarom bieden we een ruime keuze aan kerstpakketten die rekening houden met verschillende dieetbehoeften, zoals vegetarisch, veganistisch, glutenvrij en lactosevrij. Op die manier kunnen bedrijven op Texel hun medewerkers verrassen met kerstpakketten die passen bij hun individuele voorkeuren.

Zijn er duurzame opties beschikbaar voor een kerstpakket Texel?

Ja, duurzaamheid is een belangrijk aspect bij Kerstpakkettenplaza.nl. We streven ernaar om kerstpakketten aan te bieden die rekening houden met het milieu. Denk aan pakketten met biologische producten, fairtrade-artikelen of duurzame verpakkingen. Daarnaast kunnen we ook speciale duurzame kerstpakketten samenstellen op basis van jouw wensen. Dit is naast Texel ook mogelijk voor de kerstpakketten in Hoogeveen.

Kan ik een persoonlijke boodschap toevoegen aan het kerstpakket Texel?

Zeker! Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we het belang van een persoonlijke touch. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan de kerstpakketten op Texel. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een kaartje met een bedrijfslogo en een handgeschreven boodschap. Het toevoegen van een persoonlijke boodschap zorgt voor een extra speciale beleving voor de ontvangers van de kerstpakketten.

Vragen of meer informatie over een kerstpakket Texel?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Op zoek naar kerstpakketten voor uw relaties uit Zutphen? Zoek niet verder, wij hebben het allemaal!

Kerstpakket Texel