Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio juli staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & Acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakket Oosterhout

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bent u aan het juiste adres voor een uniek kerstpakket in Oosterhout. Verras uw medewerkers, zakenrelaties of klanten met een bijzonder geschenk dat de feestdagen extra speciaal maakt. Onze kerstpakketten zijn met zorg samengesteld en bieden een ruime keuze aan hoogwaardige producten. Ontdek ons assortiment en maak van de kerstviering in Oosterhout een onvergetelijke gebeurtenis.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Inpaklocatie
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kies voor een kerstpakket Oosterhout van Kerstpakkettenplaza.nl

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we het belang van het kiezen van het perfecte kerstpakket. Hier zijn enkele redenen waarom onze kerstpakketten de beste keuze zijn:

Kerstpakketten Oosterhout

Unieke samenstelling: Onze kerstpakketten in Oosterhout zijn samengesteld met unieke combinaties van hoogwaardige producten. We streven ernaar om elk pakket een bijzondere beleving te geven en uw ontvangers te verrassen met originele en smaakvolle geschenken.

Diversiteit: Wij bieden een breed scala aan kerstpakketten in Oosterhout, zodat u altijd iets kunt vinden dat past bij uw bedrijf en ontvangers. Van traditionele pakketten met lekkernijen tot thema-gebaseerde pakketten die aansluiten bij specifieke interesses, er is voor elk wat wils.

Kwaliteit: Onze kerstpakketten bevatten enkel hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. We streven naar uitmuntendheid en selecteren zorgvuldig de producten die we in onze pakketten opnemen, zodat uw ontvangers kunnen genieten van de beste kwaliteit.

Efficiënte bezorging: Duurzame routes en minimale CO2-uitstoot bij Kerstpakkettenplaza.nl

Wij bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn ons bewust van het belang van efficiënte bezorgroutes en het verminderen van de CO2-uitstoot. Daarom hebben we uitgebreide kennis van de regio Leiden en zijn we in staat om slimme en doelgerichte routes te plannen. Door verschillende plaatsen, waaronder Oosterhout, te combineren in één efficiënte route, kunnen we de afgelegde kilometers minimaliseren en zo bijdragen aan een duurzamere bezorging. Deze aanpak stelt ons in staat om uw kerstpakketten niet alleen tijdig, maar ook op een milieuvriendelijke manier te leveren. Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar een optimale logistiek, waarbij we de weg kennen en onze bezorging efficiënt en duurzaam kunnen organiseren. Zo combineren we de rit van Oosterhout vaak met Den Bosch, Made en Zaltbommel.

Vraag en antwoord over een kerstpakket Oosterhout

Wat is de levertijd van kerstpakketten in Oosterhout?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we ernaar om uw kerstpakketten zo snel mogelijk te leveren in Oosterhout. De exacte levertijd hangt echter af van verschillende factoren, zoals de grootte van uw bestelling en de beschikbaarheid van de gekozen producten. Over het algemeen streven we naar een levering binnen enkele werkdagen nadat uw bestelling is geplaatst. We adviseren u om tijdig uw bestelling te plaatsen om ervoor te zorgen dat uw kerstpakketten op tijd klaar zijn in Oosterhout voor de feestdagen.

Kan ik een kerstpakket bestellen als particulier in Oosterhout?

Ja, ook als particulier kunt u bij Kerstpakkettenplaza.nl kerstpakketten bestellen in Oosterhout. Hoewel onze focus voornamelijk op bedrijven ligt, verwelkomen we ook particuliere bestellingen. U kunt ons assortiment bekijken en uw gewenste kerstpakketten selecteren. Houd er rekening mee dat er mogelijk minimale bestelhoeveelheden gelden voor bepaalde producten. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor particuliere bestellingen.

Biedt Kerstpakkettenplaza.nl ook cadeaubonnen aan voor kerstpakketten in Oosterhout?

Ja, naast kant-en-klare kerstpakketten bieden we ook de mogelijkheid om cadeaubonnen te bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl. Met een cadeaubon kunnen uw ontvangers zelf een kerstpakket kiezen uit ons assortiment. Dit is een geweldige optie als u uw medewerkers of zakenrelaties de vrijheid wilt geven om hun eigen geschenk te selecteren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en de beschikbare bedragen voor cadeaubonnen.

Conclusie

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we ernaar om uw bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken. U kunt gemakkelijk uw kerstpakket in Oosterhout bestellen via onze gebruiksvriendelijke website. Selecteer eenvoudigweg het gewenste pakket, voeg eventuele maatwerkopties toe en plaats uw bestelling. Onze snelle en betrouwbare levering zorgt ervoor dat uw kerstpakketten tijdig aankomen voor de feestdagen.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten.

Heeft u vragen over ons kerstpakket in Oosterhout? Of wilt u meer informatie over onze producten en maatwerkopties? Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch via +31 (0)24 303 1166. We beantwoorden graag al uw vragen en assisteren u bij het vinden van het perfecte kerstpakket voor Oosterhout en omgeving.

Wat denkt u van Kerstpakket Sneek of Kerstpakket Zutphen. We hebben het allemaal!

Kerstpakket Oosterhout bestellen