Kerstpakket Oss

Kerstpakket Oss – Bent u op zoek bent naar kerstpakketten voor uw medewerkers en relaties in Oss en omgeving, dan bent u bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres. Wij zijn al jaren een specialist in kerstpakketten en leveren reeds 23 jaar kerstpakketten in Oss. Onze kerstpakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten hoogwaardige producten die uw medewerkers zullen verrassen en waarderen. Ontdek ons assortiment en maak van de kerstviering in Oss een onvergetelijke ervaring.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een smakelijke ontdekkingstocht door Oss

Naast het bieden van hoogwaardige kerstpakketten heeft Kerstpakkettenplaza.nl ook oog voor lokale smaken en culinaire tradities. In Oss en de omgeving zijn er tal van lokale lekkernijen en ambachtelijke producten te vinden die uw kerstpakketten een unieke twist geven. Denk aan heerlijke streekkazen, versgebakken brood, lokale wijnen en andere specialiteiten die de culinaire rijkdom van Oss weerspiegelen. Door deze lokale producten op te nemen in uw kerstpakketten, kunt u uw medewerkers een smakelijke ontdekkingstocht door Oss bieden en tegelijkertijd de lokale gemeenschap ondersteunen.

Kerstpakket Oss bestellen

Waarom kiezen voor een kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl in Oss?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in kwaliteit, diversiteit en service. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons kerstpakket in Oss zou moeten kiezen:

  • Diverse keuze: We bieden een breed scala aan kerstpakketten aan, variërend van traditionele pakketten met lekkernijen tot thema-gebaseerde pakketten en duurzame opties. Met onze ruime keuze vindt u altijd een kerstpakket dat past bij de smaak en voorkeuren van uw medewerkers.
  • Kwaliteit: Onze kerstpakketten bevatten alleen hoogwaardige producten van bekende merken. We selecteren zorgvuldig de producten die we in onze kerstpakketten opnemen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw medewerkers alleen de beste kwaliteit ontvangen.
  • Op maat: We bieden maatwerkopties aan, zodat u uw kerstpakketten kunt aanpassen aan uw bedrijfscultuur. Voeg uw bedrijfslogo toe, personaliseer de boodschap en kies specifieke producten om een persoonlijke touch te geven aan de kerstpakketten.
  • Snel bezorgd: We begrijpen dat tijdige levering belangrijk is. Daarom zorgen we voor een snelle en betrouwbare levering van uw kerstpakketten in Oss, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw medewerkers hun geschenken op tijd ontvangen voor de feestdagen.

Kerstpakket Oss bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl

Bij Kerstpakkettenplaza.nl maken we het bestellen van kerstpakketten eenvoudig en stressvrij. U kunt ons assortiment online bekijken, uw favoriete kerstpakketten selecteren en het bestelproces snel doorlopen. Onze gebruiksvriendelijke website zorgt ervoor dat u met gemak uw kerstpakketten in Oss kunt bestellen.

Wacht niet langer en maak van de kerstviering in Oss een onvergetelijke ervaring met de feestelijke kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl. Bestel vandaag nog en laat uw medewerkers genieten van de bijzondere geschenken die ze verdienen.

Bestelt u vanuit Woerden? Bekijk onze kerstpakketten Woerden ook eens!

Veelgestelde vragen over een kerstpakket Oss

Kunnen jullie rekening houden met dieetwensen of allergieën bij het kerstpakket Oss?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we ernaar om aan verschillende dieetwensen en allergieën tegemoet te komen. We bieden een breed scala aan kerstpakketten, waaronder vegetarische, glutenvrije en lactosevrije opties. Als u specifieke dieetwensen of allergieën heeft, kunt u contact met ons opnemen. Ons team zal samen met u kijken naar de mogelijkheden om uw kerstpakketten in Oss aan te passen aan de behoeften van uw ontvangers.

Kan ik een kerstpakket in Oss laten bezorgen op verschillende locaties?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om kerstpakketten in Oss op verschillende locaties te laten bezorgen. Dit is ideaal als u meerdere vestigingen heeft of als u kerstpakketten wilt versturen naar verschillende zakenrelaties. Neem contact met ons op om de details te bespreken en wij zorgen ervoor dat uw kerstpakketten op de gewenste locaties worden afgeleverd.

Kan ik mijn kerstpakket in Oss personaliseren?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we maatwerkopties aan, zodat u uw kerstpakket in Oss kunt personaliseren. U kunt uw pakketten aanpassen aan uw bedrijf door uw logo toe te voegen, een persoonlijke boodschap op te nemen of zelfs specifieke producten te kiezen die passen bij de voorkeuren van uw medewerkers. Neem contact met ons op en bespreek uw specifieke wensen, ons team staat klaar om u te helpen bij het samenstellen van unieke kerstpakketten die perfect aansluiten bij uw bedrijfscultuur en ontvangers.

Zeker! Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van uw kerstpakketten. Zo kunt u een persoonlijk pakket samenstellen dat past bij uw bedrijf en uw medewerkers. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten.

Heeft u vragen over ons kerstpakket in Oss? Of wilt u meer informatie over specifieke producten, maatwerkopties of levering? Onze klantenservice staat klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch via +31 (0)24 303 1166. We beantwoorden graag al uw vragen en assisteren u bij het vinden van het perfecte kerstpakket voor Oss en omgeving.

Wat denkt u van Kerstpakket Veenendaal of Kerstpakket Putten. We hebben het allemaal!

Kerstpakket Oss