Kerstpakket anders

Op zoek naar een kerstgeschenk dat net even anders is dan de traditionele opties? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we jou de mogelijkheid om een unieke twist te geven aan jouw kerstcadeau. Met onze kerstpakketten anders dan anders creëer je een verrassend en origineel geschenk dat zeker in de smaak zal vallen bij de ontvanger. Ontdek hoe je met onze bijzondere selectie van kerstpakketten een onvergetelijke indruk kunt maken tijdens de feestdagen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor een kerstpakket anders dan anders?

Kerstpakket anders dan anders
  • Unieke beleving: Een kerstpakket maar dan anders biedt de mogelijkheid om een unieke beleving te creëren voor de ontvanger. Met bijzondere producten, thema’s en presentatie geef je een kerstcadeau dat opvalt en een blijvende indruk achterlaat.
  • Originele selectie: Onze pakketten anders dan anders bieden een originele selectie van producten en thema’s die afwijken van de standaard. Denk aan bijzondere culinaire lekkernijen (zoals een borrel kerstpakket), trendy lifestyle-items, of verrassende combinaties die je niet in traditionele kerstpakketten zult vinden.
  • Passend bij de ontvanger: Door te kiezen voor een kerstpakket anders dan anders kun je het cadeau perfect afstemmen op de ontvanger. Denk aan zijn of haar interesses, hobby’s of persoonlijke voorkeuren. Zo maak je het kerstpakket extra speciaal en laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan het cadeau.

Hoe maak je een kerstpakket maar dan anders?

  1. Kies voor een thema: Bij het samenstellen van een kerstpakket anders dan anders kun je kiezen voor een specifiek thema dat past bij de ontvanger. Denk aan een culinair thema, een wellness-thema, of een thema dat aansluit bij zijn of haar hobby’s of interesses. Hierdoor geef je een persoonlijke touch aan het kerstpakket.
  2. Selecteer bijzondere producten: Maak jouw pakket anders dan anders door te kiezen voor bijzondere producten die opvallen. Denk aan ambachtelijke lekkernijen, lokale specialiteiten, unieke lifestyle-items, of innovatieve gadgets. Met een verrassende productselectie geef je een cadeau dat echt bijzonder is.
  3. Presentatie en verpakking: Besteed ook aandacht aan de presentatie en verpakking van het kerstpakket. Kies voor een originele verpakking, zoals een duurzame draagtas, een luxe geschenkdoos, of een bijpassende thematische verpakking. Zo maak je van het kerstpakket niet alleen een verrassing om uit te pakken, maar ook een eyecatcher onder de kerstboom.

Kerstpakket maar dan anders: Veelgestelde vragen

Kan ik een kerstpakket anders dan anders op maat laten samenstellen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om kerstpakketten anders dan anders op maat te laten samenstellen, dit kan al vanaf 100 stuks. Neem contact op met onze klantenservice en bespreek jouw specifieke wensen en voorkeuren. Ons team van specialisten staat klaar om een uniek pakket samen te stellen dat volledig aansluit bij jouw ideeën en de ontvanger zal verrassen.

Kan ik een kerstpakket maar dan anders bestellen voor grote aantallen?

Ja, het is mogelijk om de pakketten anders dan anders te bestellen voor grote aantallen. Of je nu één enkel pakket wilt bestellen of een grotere hoeveelheid nodig hebt voor jouw medewerkers, collega’s of zakenrelaties, wij kunnen aan jouw behoeften voldoen. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken en een bestelling te plaatsen.

Zijn de pakketten anders dan anders geschikt voor speciale gelegenheden?

Ja, ons kerstpakket maar dan anders is geschikt voor verschillende gelegenheden, waaronder speciale feestdagen, jubilea, bedrijfsevenementen en meer. Met onze unieke producten en originele thema’s kun je een bijzonder cadeau creëren dat past bij de speciale gelegenheid en indruk maakt op de ontvanger.

Kan ik een persoonlijk bericht toevoegen aan het kerstpakket?

Ja, je kunt een persoonlijk bericht toevoegen aan een kerstpakket maar dan anders om het cadeau nog specialer te maken. Voeg een handgeschreven kaart of brief toe met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Dit laat zien dat je extra aandacht hebt besteed aan het cadeau en de ontvanger waardeert.

Vragen of meer informatie?

Heb je nog vragen over onze kerstpakketten of wil je meer informatie? Onze klantenservice staat voor je klaar om je verder te helpen. Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. We helpen je graag bij het vinden van het perfecte kerstpakket maar dan anders voor een bijzondere en verrassende kerstviering.

Liever even verder kijken? Bekijk ons assortiment voor bak kerstpakketten ook eens!

Kerstpakket maar dan anders