Kerstpakket energie

Wil je dit jaar een kerstpakket geven dat energie en enthousiasme uitstraalt? Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we speciale kerstpakketten samengesteld die een boost geven aan de feestdagen. Met ons energieke assortiment zorgen we ervoor dat de ontvangers vol energie en positiviteit de kerstperiode ingaan. Ontdek hoe je met onze kerstpakketten een sprankelende en dynamische sfeer creëert tijdens de feestdagen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom een kerstpakket energie?

Vitaliteit en motivatie: Onze kerstpakketten zijn samengesteld met producten die de vitaliteit en motivatie stimuleren. Van gezonde snacks en drankjes tot energieke accessoires, elk item is zorgvuldig geselecteerd om een positieve boost te geven aan de ontvangers.

Feestelijke sfeer: Met een kerstpakket energie breng je een feestelijke sfeer in huis of op de werkvloer. De kleurrijke en sprankelende producten zorgen voor een vrolijke en energieke uitstraling, waardoor de feestdagen nog specialer worden.

Bijdrage aan welzijn: Onze kerstpakketten energie dragen bij aan het welzijn van de ontvangers. Door te kiezen voor producten die de energie verhogen en het welzijn bevorderen, laat je zien dat je geeft om het fysieke en mentale welzijn van de mensen om je heen.

Energieke kerstpakketten voor een dynamische feestperiode

Onze energieke kerstpakketten zijn speciaal ontworpen om een dynamische feestperiode te creëren. Met een mix van gezonde en stimulerende producten zorgen we ervoor dat de ontvangers vol energie en enthousiasme de feestdagen kunnen vieren. Denk aan verfrissende drankjes, energieke snacks en accessoires die uitnodigen tot beweging en activiteit. Met deze energieke kerstpakketten geef je niet alleen een geschenk, maar ook een boost aan de feestvreugde.

Laat de energie stromen: tips voor het gebruik van een kerstpakket energie

Wil je optimaal gebruikmaken van de energieke kerstpakketten? Hier zijn een paar tips om de energie te laten stromen:

Kerstpakket energie bestellen
  • Organiseer een sportieve activiteit: Moedig de ontvangers aan om actief te zijn door bijvoorbeeld een sportieve challenge te organiseren. Denk aan een wandel- of hardloopwedstrijd, een yoga- of dansworkshop, of een gezamenlijke workout. Het kerstpakket energie zal hen inspireren en motiveren om in beweging te komen.
  • Plan een gezonde lunch: Stel voor om samen een gezonde lunch te bereiden met de producten uit het kerstpakket energie. Denk aan verse salades, smoothies of gezonde wraps. Samen genieten van een gezonde maaltijd versterkt niet alleen de energie, maar ook de teamspirit.
  • Creëer een energieke werkplek: Geef de energieke kerstpakketten een prominente plek op de werkplek. Plaats de producten in een gezamenlijke ruimte waar iedereen er gemakkelijk bij kan. Dit stimuleert gezonde keuzes en een energieke mindset gedurende de werkdag.

Met deze tips zorg je ervoor dat de energieke kerstpakketten niet alleen een eenmalig geschenk zijn, maar een bron van inspiratie en motivatie gedurende de hele feestperiode.

Vraag en antwoord

Wat voor soort producten kan ik verwachten in een kerstpakket energie?

In een kerstpakket energie kun je een mix van energieke producten verwachten, zoals gezonde snacks, drankjes met stimulerende ingrediënten, accessoires voor een actieve levensstijl, en andere items die bijdragen aan het verhogen van de energie en motivatie.

Kan ik een kerstpakket energie aanpassen aan mijn specifieke wensen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om kerstpakketten vanaf 100 stuks energie aan te passen aan specifieke wensen. Of het nu gaat om het toevoegen van extra energieke producten, het personaliseren van de verpakking of het op maat maken van de inhoud, we denken graag met je mee. Neem contact op met onze klantenservice en ontdek de mogelijkheden om een kerstpakket energie samen te stellen dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften, zodat je de beste kerstpakketten belevenis hebt.

Vragen of meer informatie over een kerstpakket energie?

Heb je vragen over onze kerstpakketten energie of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ons team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van het perfecte kerstpakket energie. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31 (0)24 303 1166 of per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. We kijken ernaar uit om je te ondersteunen bij het creëren van een energieke en feestelijke kerstervaring.

Kerstpakket energie