Kerstpakket belevenis

Ben je op zoek naar een kerstpakket dat meer is dan alleen een verzameling cadeaus? Ontdek de opwindende wereld van kerstpakket belevenissen bij Kerstpakkettenplaza.nl. Wij geloven dat de feestdagen niet alleen draaien om materiële geschenken, maar ook om onvergetelijke ervaringen. Met onze kerstpakketten vol belevenissen geef je jouw medewerkers, zakenpartners of klanten een cadeau dat hen zal verrassen en inspireren. Laat de magie van Kerstmis tot leven komen met een kerstgeschenk dat een echte belevenis biedt.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor een kerstpakket belevenis?

Unieke ervaringen: Met een kerstpakket vol belevenis geef je de ontvanger de kans om iets nieuws te ervaren en bijzondere momenten te beleven. Of het nu gaat om een avontuurlijke activiteit, een ontspannende wellness-ervaring of een culinair hoogstandje, deze pakketten biedt een unieke en memorabele ervaring.

Blijvende herinneringen: Een kerstpakket belevenis creëert blijvende herinneringen. In plaats van materiële geschenken die na verloop van tijd vergeten worden, biedt een belevenis de mogelijkheid om iets te beleven en een blijvende indruk achter te laten. Het is een cadeau dat lang na de feestdagen herinnerd en gekoesterd zal worden.

Waardering en motivatie: Dit kerstpakket toont niet alleen waardering, maar kan ook een bron van motivatie zijn. Door de ontvangers een unieke belevenis te bieden, laat je zien dat je hun inzet en bijdrage waardeert. Dit kan de motivatie versterken en een positieve impact hebben op de werksfeer en het teamgevoel.

Kerstpakket belevenis

Mogelijkheden voor een kerstpakket belevenis

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een breed scala aan kerstpakket belevenissen die passen bij verschillende interesses en voorkeuren. Van avontuurlijke outdoor-activiteiten tot ontspannende wellness-ervaringen en van culinaire hoogstandjes tot culturele uitstapjes, er is voor elk wat wils. Ontdek onze selectie en geef een pakket dat garant staat voor een onvergetelijke belevenis.

Veel gestelde vragen

Wat zijn kerstpakket belevenissen?

Kerstpakket belevenissen zijn kerstpakketten die niet alleen bestaan uit materiële geschenken, maar ook uit unieke ervaringen. Ze bieden de ontvanger de mogelijkheid om iets bijzonders te beleven, zoals een avontuurlijke activiteit, een wellness-ervaring of een culinaire belevenis. Het zijn cadeaus die blijvende herinneringen creëren en de ontvanger een onvergetelijke ervaring bezorgen. Kies bijvoorbeeld voor een escape room kerstpakket.

Kan ik zelf een kerstpakket samenstellen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we zeker de mogelijk om je eigen kerstpakketten samen te stellen. Mocht je liever kiezen uit verschillende thema’s en activiteiten om het perfecte kerstpakket vol belevenis te vinden.

Zijn kerstpakket belevenissen geschikt voor alle ontvangers?

Kerstpakket belevenissen zijn geschikt voor een breed scala aan ontvangers. Of het nu gaat om medewerkers, zakenpartners, klanten of andere relaties, een cadeaupakket vol belevenis kan een waardevol en verrassend cadeau zijn. Het is belangrijk om rekening te houden met de interesses en voorkeuren van de ontvanger bij het kiezen van een geschikte belevenis. Op zoek naar een specifiek gepersonaliseerd kerstpakket? We helpen je graag verder!

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen over onze kerstpakket of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We staan klaar om je te adviseren en te assisteren bij het kiezen van het perfecte kerstpakket. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31 (0)24 303 1166 of per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Wij helpen je graag om de feestdagen extra bijzonder te maken met een kerstpakket dat een onvergetelijke ervaring biedt.

Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld onze kleine kerstpakketten? We hebben het allemaal!

Kerstpakket belevenis bestellen