Feestpakket kerst

De feestdagen zijn een tijd van gezelligheid, samenzijn en het vieren van speciale momenten. En wat is er nu feestelijker dan een feestpakket voor kerst? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een breed scala aan feestpakketten om jouw feestdagen extra speciaal te maken. Of je nu op zoek bent naar een feest kerstpakket voor jezelf, je collega’s, vrienden of familie, bij ons vind je een ruime keuze aan feestelijke geschenken. Ontdek hoe je de feestdagen in stijl kunt vieren met een feestpakket voor kerst!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

De voordelen van een feestpakket voor kerst

Een feestpakket voor kerst biedt talloze voordelen die jouw feestdagen nog specialer maken. Ten eerste bespaart het je tijd en moeite bij het zoeken naar individuele cadeaus. Met een feest kerstpakket heb je een gevarieerde selectie van feestelijke items in één pakket. Daarnaast zorgt het feestpakket voor een verrassingselement, waarbij de ontvanger nieuwsgierig is naar wat erin zit. Bovendien is een feestpakket voor kerst een geweldige manier om waardering te tonen aan je medewerkers, vrienden of familieleden tijdens de feestdagen.

Hoe kies je het perfecte feestpakket voor kerst?

Feestpakket voor kerst

Bij het kiezen van het perfecte feestpakket voor kerst zijn er een aantal aspecten om rekening mee te houden. Ten eerste is het belangrijk om de ontvanger in gedachten te houden. Denk aan zijn of haar interesses, smaak en voorkeuren. Daarnaast is het goed om te kijken naar de inhoud van het pakket, zoals lekkernijen, drankjes, gadgets of andere feestelijke items. Verder kun je letten op de presentatie van het pakket, zoals een luxe verpakking of een thematische uitstraling. Tot slot is het budget een belangrijke factor om te overwegen. Door deze aspecten in overweging te nemen, kun je het perfecte kerst feestpakket kiezen dat aansluit bij de ontvanger en de gelegenheid.

Veelgestelde vragen over een feestpakket voor kerst

Kan ik het feestpakket voor kerst aanpassen aan mijn specifieke wensen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om het pakket aan te passen aan jouw specifieke wensen. Neem contact op met onze klantenservice en bespreek je voorkeuren en ideeën. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om het feestpakket helemaal naar jouw smaak te maken. Wilt u bijvoorbeeld specifiek een pakket voor kinderen samenstellen? We helpen u graag!

Kan ik het feestpakket voor kerst naar meerdere adressen laten versturen?

Ja, het is mogelijk om het feestpakket voor kerst naar meerdere adressen te laten versturen. Neem contact op met onze klantenservice en geef de gewenste adressen door. We zorgen ervoor dat het feestpakket op de juiste plekken wordt bezorgd, zodat je gemakkelijk meerdere mensen kunt verrassen met een feestelijke verrassing.

Kan ik een feestpakket bestellen voor een groot aantal personen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we ervaring met het leveren van kerst feestpakketten voor zowel kleine als grote groepen. Neem contact op met onze klantenservice en bespreek je wensen en het aantal personen voor wie je het feestpakket wilt bestellen. We zorgen ervoor dat alles op tijd en in de gewenste hoeveelheid wordt geleverd.

Vragen of meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het bestellen van een kerstpakket? Ons team van Kerstpakkettenplaza.nl staat voor je klaar om je te helpen. Neem gerust contact op met onze klantenservice via telefoon op +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en adviseren u bij het kiezen van het perfecte kerstpakket voor kerst voor uw medewerkers, vrienden of familie.

Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld kerstpakketten voor de hond? We hebben het allemaal!

Feestpakket kerst bestellen