Gaaf kerstpakket

Ben je op zoek naar kerstpakketten die echt indruk maken tijdens de feestdagen? Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een unieke collectie van gaafste kerstpakketten samengesteld die zorgen voor een ongelooflijke feestervaring. Met opvallende inhoud, verrassende thema’s en hoogwaardige producten, creëren onze gaafste kerstpakketten een feestelijke sfeer die niet snel vergeten zal worden. Ontdek de mogelijkheden en maak van deze kerst een buitengewone belevenis!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Beleef de wow-factor van een gaaf kerstpakket

Gaaf kerstpakket

Stijlvolle originaliteit: Een gaaf kerstpakket is een kunstwerk op zich. Het combineert stijlvolle originaliteit met een vleugje magie. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld om een wow-factor te creëren die de ontvanger overweldigt. Van trendy items tot luxe lekkernijen, onze gaafste kerstpakketten bieden een unieke en sprankelende ervaring. We bieden ook moderne kerstpakketten!

Unieke verrassingen: Wat onze gaafste kerstpakketten onderscheidt, zijn de unieke verrassingen die erin verborgen zitten. Denk aan exclusieve producten, bijzondere ervaringen of zelfs gepersonaliseerde geschenken. Deze onverwachte elementen voegen een extra dimensie van opwinding en verrukking toe aan het kerstpakket en maken het een echte blikvanger.

Verras met een gaaf kerstpakket op maat

  • Maatwerk naar wens: Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat elk individu uniek is en speciale wensen heeft. Daarom bieden we de mogelijkheid om een gaaf kerstpakket op maat te laten maken. Onze ervaren professionals staan klaar om naar je wensen te luisteren en een gepersonaliseerd pakket samen te stellen dat volledig aansluit bij jouw ideeën en de ontvangers. Zo creëer je een kerstgeschenk dat echt uniek is en een persoonlijke touch heeft.
  • Exclusieve beleving: Met een gaaf pakket op maat ga je voor een exclusieve beleving. Kies voor speciale thema’s, bijzondere producten en opvallende verpakkingen die de ontvanger direct in feeststemming brengen. Of het nu gaat om een luxe kerstpakket vol culinaire hoogstandjes of een avontuurlijk pakket met unieke ervaringen, met een gaaf kerstpakket op maat geef je een geschenk dat alle zintuigen prikkelt.

Veelgestelde vragen

Kan ik een gaaf kerstpakket personaliseren met ons bedrijfslogo?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om gave kerstpakketten te personaliseren met bedrijfslogo’s. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de opties en het aanleveren van het logo. Specifiek op zoek naar persoonlijke kerstpakketten?

Kan ik verschillende items toevoegen aan een gaaf kerstpakket?

Absoluut! Bij het samenstellen van een gaaf kerstpakket kun je verschillende items toevoegen om het pakket nog unieker en persoonlijker te maken. Samenstellen kan vanaf 100 stuks. Neem een kijkje in ons brede assortiment aan producten en selecteer de items die het beste passen bij de ontvangers en de gewenste feestervaring.

Kan ik het bezorgadres aanpassen voor een gaaf kerstpakket?

Ja, het is mogelijk om het bezorgadres voor je kerstpakket aan te passen. Tijdens het bestelproces kun je het gewenste bezorgadres opgeven. Zorg ervoor dat je de juiste gegevens invult om ervoor te zorgen dat het pakket op het juiste adres wordt afgeleverd.

Wat is de levertijd van de gave kerstpakketten?

De levertijd van onze pakketten kan variëren, afhankelijk van de specifieke producten en de hoeveelheid pakketten die je bestelt. We streven ernaar om de bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te leveren. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de verwachte levertijd van jouw bestelling.

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen over onze kerstpakketten of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We staan klaar om je te helpen bij het beantwoorden van al je vragen en om je te voorzien van meer informatie. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon op +31 (0)24 303 1166 of per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Ons vriendelijke team staat klaar om je te assisteren en je te begeleiden bij het kiezen van het perfecte kerstpakket voor een onvergetelijke kerstervaring.

Wilt u graag een ander pakket geschenk? Denk dan bijvoorbeeld aan een oud-Hollands kerstpakket.

Gaaf kerstpakket bestellen