Kerstpakket home

Kerstpakket home – Breng de magie van de feestdagen naar jouw home met een speciaal samengesteld kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl. Onze pakketten home zijn ontworpen om een feestelijke sfeer te creëren en bieden een scala aan verrassingen en lekkernijen. Ontdek hoe je jouw huis kunt transformeren tot een gezellige kerstplek met onze unieke kerstpakketten home.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een uniek kerstpakket voor jouw home

Onze kerstpakketten home zijn met zorg samengesteld om een unieke ervaring te bieden. Gevuld met feestelijke decoraties, heerlijke lekkernijen en speciale cadeaus, brengen ze de kerstsfeer tot leven in jouw home. Laat je verrassen door de diversiteit aan producten en geniet van de bijzondere momenten die ze met zich meebrengen.

Creëer een sfeervol thuis met het kerstpakket home

Creëer een warme en gezellige sfeer in huis met het kerstpakket home. Gevuld met sfeervolle decoraties, heerlijke geuren en knusse accessoires, biedt dit pakket alles wat je nodig hebt om jouw huis om te toveren tot een waar kerstparadijs. Geniet van de magie van de feestdagen en breng de gezelligheid naar elke hoek van je huis. Met het pakket home maak je van jouw kerst een onvergetelijke en hartverwarmende ervaring voor het hele gezin.

Geeft u liever kerstpakketten voor opa en oma? Ook deze hebben we in ons assortiment.

Tips voor een feestelijke homeomgeving tijdens kerst

Kerstpakket home
  • Breng de kerstsfeer tot leven: Versier jouw home met kerstverlichting, kaarsen en feestelijke decoraties. Creëer een warme en feestelijke sfeer door het gebruik van kleurrijke ornamenten, kerstslingers en een prachtig versierde kerstboom. Deze decoraties zullen jou en jouw gezin onderdompelen in de gezelligheid van de feestdagen.
  • Geniet van culinaire hoogstandjes: Maak gebruik van de lekkernijen uit jouw kerstpakket home en bereid heerlijke feestmaaltijden. Experimenteer met nieuwe recepten en creëer smaakvolle gerechten die zorgen voor een onvergetelijke eetervaring. Geniet samen met jouw dierbaren van de culinaire hoogstandjes en deel de vreugde van het samenzijn tijdens de kerstdagen.
  • Organiseer gezellige activiteiten: Maak van jouw home een plek vol gezelligheid door leuke activiteiten te organiseren. Denk aan spelletjesavonden, filmavonden met kerstklassiekers, of het samen maken van kerstdecoraties. Deze activiteiten zorgen voor plezier en versterken de band tussen jou en jouw gezinsleden.

Veelgestelde vragen

Kan ik de inhoud van het kerstpakket home aanpassen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om de inhoud van het kerstpakket home aan te passen vanaf 100 stuks. Neem contact op met onze klantenservice om je wensen te bespreken en een gepersonaliseerd pakket samen te stellen dat perfect past bij jouw voorkeuren en behoeften.

Kan ik een kerstpakket home cadeau geven?

Ja, je kunt een kerstpakket home cadeau geven aan vrienden, familieleden of collega’s. Het is een geweldige manier om een feestelijke sfeer te verspreiden en hen te verwennen met lekkernijen en decoraties die passen bij de kerstperiode.

Zijn de kerstpakketten geschikt voor alle homeomgevingen?

Ja, onze kerstpakketten home zijn geschikt voor alle soorten homeomgevingen. Of je nu een gezellige woning, een appartement of een kantoorruimte hebt, onze kerstpakketten home zorgen voor een feestelijke touch en brengen de kerstsfeer naar elke plek.

Vragen of meer informatie?

Heb je nog vragen over het kerstpakket of wil je meer informatie ontvangen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team staat klaar om je te helpen en al jouw vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om specifieke producten, personalisatie-mogelijkheden of leveringsinformatie, wij zijn er om je te assisteren. Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. We kijken ernaar uit om je van dienst te zijn en je te helpen bij het kiezen en genieten van jouw kerstpakket home.

Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld kerstpakketten voor haar of kerstpakketten voor een gastouder? We hebben het allemaal!

Kerstpakket home