Last minute kerstpakket

Last minute kerstpakket – de perfecte oplossing als u wat laat bent dit jaar met het uitzoeken en bestellen van kerstpakketten.


Verras uw medewerkers en/of relaties!!! Last minute kerstpakketten – Geef het perfecte kerstcadeau op korte termijn. Wij leveren zeer rijk gevulde en attractieve kerstpakketten. Onze verrassingspakketten zijn ieder jaar weer een succes. Als beloning voor het vertrouwen in de samenstelling, worden de verrassingspakketten extra goed gevuld en verpakt in een traditionele kerstdoos.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

De kerstperiode is een tijd van samenzijn, cadeaus geven en genieten van heerlijke maaltijden. Het is ook een drukke tijd waarin mensen soms vergeten om kerstcadeaus te kopen of gewoon niet genoeg tijd hebben om het perfecte cadeau te vinden. Dit is waar een last minute kerstpakket van pas komen. Ontdek geweldige voorbeelden van de snel leverbare kerstpakketten om je geliefden te verrassen en een glimlach op hun gezicht te toveren.

Last Minute kerstpakket – Geef het perfecte kerstcadeau op korte termijn

Waarom is een last minute kerstpakket een goed idee?

  • Gemak: Met een last minute kerstpakket hoef je niet door de stad te rennen op zoek naar het perfecte cadeau. Je kunt eenvoudig online een kerstpakket bestellen en het laten bezorgen waar je maar wilt.
  • Tijd: Het vinden van het perfecte cadeau kan veel tijd in beslag nemen. Met een last minute kerstpakket bespaar je tijd en kun je je focussen op andere belangrijke zaken tijdens de feestdagen.
  • Variatie: Kerstpakketten Last Minute zijn er in alle soorten en maten, waardoor je altijd iets kunt vinden dat bij de ontvanger past. Van eten en drinken tot beautyproducten en gadgets, er is voor elk wat wils.

Ideeën voor Last Minute kerstpakket

Hier zijn enkele ideeën voor last minute kerstpakketten om je te helpen het perfecte cadeau te vinden:

  1. Eten en drinken: Een kerstpakket vol met lekkere snacks, chocolade, wijn en andere dranken is altijd een goed idee. Je kunt op deze korte termijn kiezen voor een standaard kerstpakket uit onze voorraad.
  2. Verzorging: Een verzorging kerstpakket met beautyproducten zoals douchegels, scrubs of huisparfums.
  3. Gadgets: Voor de hippe medewerkers onder ons is dit een fantastisch cadeau. Denk bij deze pakketten aan een powerbank, een bluetooth speaker of een smartwatch die toegevoegd is aan het kerstpakket.
  4. Sport en gezondheid: Een kerstpakket met gezonde snacks en sportieve accessoires, een perfect cadeau voor mensen die gezond willen leven.

Veelgestelde vragen

Kerstpakketten last minute bestellen

Kan ik kerstpakketten last minute online bestellen?

Ja, je kunt ook deze kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl eenvoudig in onze website bestellen.

Wat is het voordeel van kerstpakketten last minute bestellen?

Het voordeel is dat je tijd en moeite bespaart bij het vinden van het perfecte cadeau. Bovendien kun je online heel goed terecht daar wij als groothandel ook op het laatste moment nog voorraad hebben. Wij zullen het cadeau op elke gewenste locatie laten bezorgen, waardoor het een gemakkelijke en stressvrije oplossing is.

Zijn deze kerstpakketten duurder dan reguliere kerstpakketten?

Niet per se. De kerstpakketten kunnen in dezelfde prijsklasse vallen als reguliere kerstpakketten. Het hangt af van de inhoud van het kerstpakket. Het is altijd aan te raden om de kerstpakketten in de verschillende categorieën prijzen te vergelijken en te kiezen voor een kerstpakket dat past binnen je budget, ook al ben je een beetje laat. Eind november hebben wij ook altijd weer aanbieding kerstpakketten, dus al ben je wat aan de late kant, je kan ook dan voordeel scoren.

Conclusie

Een last minute kerstpakket is een geweldige oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een cadeau dat op korte termijn geleverd dient te worden. Door online te bestellen en te kiezen uit een breed scala aan opties, is het gemakkelijk om het perfecte cadeau te vinden en het snel te laten bezorgen. Of je nu kiest voor een kerstpakket vol met lekkernijen, beautyproducten of met louter etenswaren, ook last minute is er altijd een kerstpakket op voorraad. Toch raden we aan om een beetje op tijd te bestellen om zo te genieten van meer keuze en een stressvrije kerstperiode.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over kerstpakketten last minute? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Last minute kerstpakket - Geef het perfecte kerstcadeau op korte termijn