Kerstpakket verzorging

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een breed scala aan kerstpakketten met een focus op verzorging. Met onze kerstpakketten verzorging kunt u uw medewerkers, vrienden of familieleden verwennen en een moment van ontspanning en zelfverwenning bieden tijdens de drukke feestdagen. Of het nu gaat om luxe badproducten, heerlijke geurkaarsen, rustgevende theesoorten of andere verwennerijen, ons assortiment biedt alles wat nodig is om lichaam en geest te revitaliseren. Ontdek ons aanbod en maak van de feestdagen een periode van ultieme ontspanning en verzorging.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verwenmomenten voor iedereen

Ons kerstpakket verzorging is ontworpen om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen. Of het nu gaat om mannen, vrouwen of diverse leeftijdsgroepen, ons assortiment biedt verwenmomenten voor iedereen. We hebben kerstpakketten met verzorgingsproducten die specifiek zijn afgestemd op verschillende huidtypen en persoonlijke voorkeuren. Zo kunt u een kerstpakket verzorging kiezen dat perfect aansluit bij de individuele behoeften en smaak van de ontvanger, en hen een moment van pure verwennerij bieden.

Kerstpakket verzorging

Verzorgende producten van hoogwaardige kwaliteit

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar het aanbieden van kerstpakketten met verzorgingsproducten van hoogwaardige kwaliteit. We selecteren zorgvuldig producten die bekend staan om hun voedende en verkwikkende eigenschappen. Denk aan luxe bad- en doucheproducten, hydraterende bodylotions, gezichtsverzorgingsproducten en wellnessaccessoires. Onze verzorgingsproducten zijn samengesteld om een gevoel van luxe en verwenning te creëren, zodat de ontvangers zich volledig kunnen onderdompelen in een wereld van ontspanning en verzorging. Op zoek naar een ander verwen-pakket? Bekijk ons kerstpakket Janzen eens.

Veelgestelde vragen

Zijn de verzorgingsproducten in de kerstpakketten geschikt voor alle huidtypen?

Ja, we streven ernaar om verzorgingsproducten van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden die geschikt zijn voor diverse huidtypen. Onze selectie omvat producten die zacht zijn voor de huid en geschikt zijn voor normale, droge, vette en gevoelige huidtypes. Mocht u specifieke vragen hebben over de geschiktheid van een bepaald product voor een specifiek huidtype, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor advies.

Kan ik een kerstpakket verzorging personaliseren?

Ja, we bieden de mogelijkheid om een kerstpakket verzorging te personaliseren. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen samen met u kijken naar de verschillende opties om het kerstpakket te personaliseren, bijvoorbeeld door het toevoegen van een gepersonaliseerd kaartje, bedrijfslogo of extra items die passen bij de specifieke voorkeuren van de ontvanger.

Kan ik een kerstpakket verzorging bestellen voor verschillende budgetten?

Ja, ons assortiment kerstpakketten verzorging biedt opties in verschillende prijscategorieën, zodat u een kerstpakket kunt kiezen dat past bij uw budget. Of u nu op zoek bent naar een luxe kerstpakket verzorging of een meer betaalbare variant, wij hebben diverse mogelijkheden beschikbaar om aan uw budgetwensen te voldoen.

Vragen of meer informatie over een kerstpakket verzorging?

Heeft u vragen over ons kerstpakket verzorging of wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar om u verder te helpen. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)24 303 1166 of een e-mail sturen naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren bij het kiezen van het perfecte kerstpakket verzorging voor uw medewerkers, vrienden of familie. Verwen uzelf en anderen met een kerstpakket dat lichaam en geest laat stralen tijdens de feestdagen.

Bent u op zoek naar een ander geschenk? Bekijk dan eens ons assortiment film kerstpakketten!

Kerstpakket verzorging bestellen