Speciaal kerstpakket

Zoekt u een speciaal kerstpakket? Zoekt u dan niet verder, want bij Kerstpakkettenplaza.nl bent u aan het juiste adres. Wij zijn voor u de leverancier die uw goede doelen steunt. Bij ons kunt u terecht voor originele en zeer goed gevulde kerstpakketten. Er is over alles goed nagedacht, zo ook over de samenstelling, in kleur en op thema

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Speciaal kerstpakket online bestellen

Ieder jaar staat er weer een groot team klaar om alles in orde te maken en wij hebben alles ruim op voorraad. Daarom durven wij te zeggen dat wij de meeste en beste kerstpakketten maken voor heel Nederland en België. Wij bestaan al een geruime tijd en dat mag ieder jaar weer gevierd worden. Ieder jaar presenteren wij weer veel trots onze speciale kerstpakketten aan onze klanten.

Er wordt ieder jaar weer veel tijd en aandacht besteed aan het selecteren van een kerstpakket dat speciaal is en daar kunt u ook dit jaar weer van profiteren. Wij bieden ook dit jaar weer kerstgeschenken in alle varianten. Het gaat altijd over prachtige, speciale kerstpakketten, heerlijke dranken, goede wijnen en de lekkerste champagnegeschenken. Zo bieden we ook specifieke Limited Edition kerstpakketten.

Een goede keuze dus om u hier nu verder over te laten informeren en u te laten inspireren door ons huidige aanbod. De keuze is geheel aan u, maar wij staan voor u klaar om met u mee te denken en wij proberen alles te realiseren, zodat het aan uw wensen voldoet. Als u er op tijd bij bent, dan worden alle kerstpakketten op tijd geleverd en voldoen deze aan uw wensen. Zeker bij het bestellen van een groot aantal speciale kerstpakketten, is het belangrijk dat u op tijd bestelt.

Speciaal kerstpakket & Goed doel = topcombi

Als u bij ons een bestelling plaatst, dragen wij een vast bedrag per kerstgeschenk voor u af aan een Goed Doel van uw keuze. Dit is uniek en gratis! Wij doen graag wat extra’s voor een betere wereld. Lees er meer over Kerstpakketten en goede doelen!

U kunt bij ons voor de goede doelen pakketten kiezen. Per speciaal kerstpakket wordt er door ons twee euro gedoneerd aan het goede doel. U begrijpt het al, als u veel kerstpakketten afneemt, dan loopt het bedrag voor het goede doel ook hoog op! Hierdoor doet u voor uzelf wat goeds, voor uw personeel en voor het goede doel! Bij ons is het allemaal zo geregeld! Welk goede doel kiest u? Wij horen het graag. Ons speciaal kerstpakket is een goede keuze en wordt ieder jaar weer veel verkocht. Kerstpakket Speciaal met toegevoegde waarde!

Speciaal kerstpakket online bestellen

Ruime kerstpakket keuze

Bij ons heeft u een ruime keuze aan kerstpakketten en als u op zoek bent naar een speciaal kerstpakket, dan vindt u deze ook bij ons. Er kan gekozen worden voor een bepaald thema, een bepaalde prijs of voor een goede doelen pakket bijvoorbeeld. Wij bieden een Kerstpakket Speciaal in alle prijsklassen aan.

Gaat u er daarom eens goed voor zitten en laat u inspireren door ons actuele aanbod van kerstpakketten 2024. Er staan weer goede doelen centraal dit jaar, waar u ook uw steentje aan bij kunt dragen. Ieder jaar wordt ook hier weer veel gebruik van gemaakt en dan doet u nog wat extra’s voor anderen.

Kerst staat vaak in het teken van iets doen voor anderen, er voor iedereen zijn en dit laten merken met een gebaar, dit kan bijvoorbeeld met een Kerstpakket Speciaal. Het gaat dan om het idee en niet om de grootte of de prijs. Verwen daarom ook met de feestdagen uw personeel en kom bij ons een kijkje nemen tussen de speciale kerstpakketten die wij voor u hebben geselecteerd.

Speciaal kerstpakket 2024 online

Wilt u dit jaar een speciaal kerstpakket overhandigen aan uw werknemers of aan uw zakenrelaties? Dan is het goed dat u dit aan ons laat weten. Misschien heeft u geen tijd om onze website en het huidige aanbod aan kerstpakketten te bekijken. Wij kunnen dan met u meedenken en aangeven welke opties er zijn. U ontvangt geheel vrijblijvend een offerte!

Wij zorgen er voor dat alles aan uw wensen voldoet! U bespaart veel tijd als u het aan ons over laat. Alle vragen kunnen snel beantwoord worden en wij staan graag voor u klaar. Neemt u daarom contact met ons op wanneer u extra informatie wenst over een Kerstpakket Speciaal.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een Kerstpakket Speciaal? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl Wij helpen u graag! Meer inspiratie opdoen? Kijk dan bijvoorbeeld eens bij onze MVO kerstpakketten of bij de pakketten met extra veel artikelen: de XL Kerstpakketten! We hebben het allemaal!

Speciale kerstpakketten