Sportief kerstpakket

Wilt u uw medewerkers of relaties een verantwoord en sportief kerstpakket geven dit jaar? Daar zijn de sportieve kerstpakketten zeker voor geschikt. Een sportief kerstpakket past goed bij een gezonde en welbewuste leefstijl. De kerstpakketten zitten boordevol producten wat een gezonde leefstijl motiveert. Dat is natuurlijk zeker handig voor tijdens de kerstdagen en het nieuwe jaar! Alles wat nodig is voor een sportieve lifestyle bevindt zich in een kerstpakket met sport thema. Gezonde medewerkers zijn immers productiever en hebben meer plezier in hun werk.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Thema

Geen producten gevonden!

Kerstpakket sportief; een voltreffer!

Een gezonde en sportieve manier om de feestdagen door te brengen – Het einde van het jaar komt in zicht en dat betekent dat de feestdagen er weer aankomen. Traditioneel gezien worden er cadeaus gegeven aan vrienden en familie, maar ook aan collega’s en zakenrelaties. Een kerstpakket is hiervoor de ideale oplossing. Dit jaar kunt u echter kiezen voor een bijzonder kerstpakket. Hiermee kunt u niet alleen een gezonde en sportieve boodschap uitdragen, maar ook bijdragen aan de vitaliteit van uw relaties.

Sportieve kerstpakketten

De gezondheid van medewerkers is een speerpunt bij veel bedrijven, er wordt veel gedaan aan het terugdringen van ziekteverzuim. Een sportief kerstpakket is een verantwoord cadeau en onderstreept uw initiatieven. Sportieve kerstgeschenken zijn onder andere gestoeld op fietsen, wandelen en op allerlei manieren van sportief genieten. Vooral aan het einde van het jaar, rond de jaarwisseling, is (meer gaan) sporten de nummer één onder de goede voornemens! Een leuke sporttas en een sportieve inhoud kan dan een extra motivatie en stimulans zijn om dit waar te maken. Kerstpakketten sportief? Een super leuk thema!

Sportief kerstpakket bestellen

Het geven van een kerstpakket is een eeuwenoude traditie die in Nederland al meer dan honderd jaar bestaat. Het kerstpakket is bedoeld als blijk van waardering voor het werk dat is verricht in het afgelopen jaar. Het is een cadeau dat gevuld is met lekkernijen, maar ook met andere cadeautjes. Een sportief kerstpakket is echter net even anders. In plaats van lekkernijen zitten er gezonde snacks in en in plaats van cadeautjes voor in huis zitten er sportieve cadeautjes in. Het sport kerstpakket is een manier om een gezonde en actieve boodschap mee te geven aan uw relaties. Kerstpakket sportief? Doen!

Waarom een sportief kerstpakket?

Het geven van een kerstpakket heeft vele voordelen, zeker als het een sportief karakter heeft. Zo draagt u met het geven van een gezond kerstpakket bij aan de vitaliteit van uw relaties. Door gezonde snacks en sportieve cadeautjes te geven, kunt u uw relaties stimuleren om gezonder te leven. Daarnaast laat u met het geven van een sport kerstpakket zien dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt. Door te kiezen voor een kerstpakket dat personeel actief houdt, draagt u bij aan een gezondere samenleving. Ook heel belangrijk als u een kerstpakket voor de jeugd wilt uitzoeken. Wist u dat een kerstpakket sportief al jaren stijgt in populariteit?

Wat zit er in een sport kerstpakket?

Het kerstpakket bevat gezonde snacks en sportieve cadeautjes. Hierbij kunt u denken aan:

  • Notenmixen
  • Eiwitrepen
  • Gezonde drankjes zoals water en kokoswater
  • Een springtouw
  • Een yoga mat
  • Een resistance band
  • Een set dumbells
  • Fitness bal


Kerstpakket zelf samenstellen?

Dat kan zeker! Vanaf 100 stuks kunt u bij Kerstpakkettenplaza.nl al uw kerstpakket op maat laten maken! Daarbij kunt u uitgaan van een bestaand sportief kerstpakket maar ook van één van de andere kerstpakketten uit onze collectie. Tip: kijk ook eens bij onze outdoor kerstpakketten.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over kerstpakketten sportief? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Wilt u toch nog even verder shoppen, kijk dan eens naar een een A-merken kerstpakket. We hebben het allemaal!

Sportief kerstpakket

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht