Kerstpakket streekproducten

Bent u op zoek naar een kerstpakket dat de smaak van de streek laat proeven? Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we het perfecte geschenk voor u: een kerstpakket met streekproducten. Met dit pakket kunt u genieten van heerlijke en ambachtelijke lekkernijen die rechtstreeks uit de streek komen. Ontdek de authentieke smaken en verras uzelf, uw medewerkers, vrienden of familie met een kerstpakket vol lokale trots.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

De smaak van de streek

Ons assortiment kerstpakketten met streekproducten biedt een variatie aan culinaire hoogstandjes uit verschillende regio’s. Van ambachtelijke kazen en vleeswaren tot versgebakken brood, honing, jams en andere streekgebonden delicatessen. Elk product is met zorg geselecteerd om de unieke smaak van de streek te vertegenwoordigen. Met een streekproducten kerstpakket proeft u de passie en vakmanschap van lokale producenten.

Kerstpakket met streekproducten bestellen

Streek kerstpakket: Een ode aan de streek

Onze pakketten met streekproducten zijn een eerbetoon aan de lokale gemeenschappen en de rijke culinaire tradities die daarbij horen. Met zorg samengesteld en verpakt, bieden deze pakketten een unieke smaakervaring. Laat u verrassen door de verscheidenheid aan smaken, geuren en texturen en ontdek de diversiteit van de streekproducten. Met een streekproducten kerstpakket haalt u de authentieke culinaire cultuur in huis.

Duurzaamheid en lokale economie – Het kerstpakket met streekproducten

Naast het genieten van de smaakvolle producten, draagt u met een streekproducten kerstpakket ook bij aan duurzaamheid en de lokale economie. Door te kiezen voor streekproducten ondersteunt u de ambachtelijke producenten en de regionale landbouw. Daarnaast vermindert u de CO2-uitstoot door het verminderen van transportafstanden. Met een streekproducten kerstpakket maakt u een bewuste keuze voor kwaliteit, authenticiteit en lokale betrokkenheid.

Veelgestelde vragen

Zijn de streekproducten in de kerstpakketten vers en van goede kwaliteit?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar het aanbieden van kerstpakketten van hoge kwaliteit. De streekproducten die we in onze kerstpakketten opnemen, worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de kwaliteitsnormen. We werken samen met betrouwbare producenten om ervoor te zorgen dat de producten vers, smaakvol en van de beste kwaliteit zijn.

Kan ik het streek kerstpakket aanpassen aan mijn persoonlijke voorkeuren?

Ja, we bieden de mogelijkheid om het kerstpakket met streekproducten aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen rekening houden met dieetwensen, allergieën of andere specifieke verzoeken. Zo kunt u genieten van een kerstpakket met streekproducten dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Kan ik een kerstpakket met streekproducten bestellen voor verschillende budgetten?

Ja, we hebben kerstpakketten met streekproducten in verschillende prijscategorieën, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw budget. Of u nu op zoek bent naar een betaalbaar kerstpakket of een luxere variant, wij hebben diverse opties beschikbaar. Neem een kijkje in ons assortiment en vind het pakket met streekproducten dat binnen uw budget past.

Kan ik een kerstpakket met streekproducten bestellen voor grote groepen?

Ja, het is mogelijk om een streek kerstpakket te bestellen voor grote groepen. Of u nu een bedrijfsevenement organiseert of een kerstcadeau zoekt voor uw hele team, wij kunnen u helpen bij het samenstellen van een streek kerstpakket dat passen bij uw groepsgrootte. Neem contact met ons op voor meer informatie en een gepersonaliseerd advies.

Hoe worden de kerstpakketten met streekproducten verpakt en geleverd?

Een streek kerstpakket wordt zorgvuldig verpakt om de kwaliteit en versheid van de producten te waarborgen. We maken gebruik van stevige en duurzame verpakkingen om ervoor te zorgen dat de producten in optimale conditie bij u worden bezorgd. Onze bezorgservice zorgt ervoor dat uw streek kerstpakket op het gewenste tijdstip en adres worden geleverd.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over onze opties voor een kerstpakket of wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24 303 1166 of een e-mail sturen naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en adviseren u bij het kiezen van het perfecte kerstpakket met streekproducten.

Op zoek naar iets anders? Kies bijvoorbeeld voor een vegan kerstpakket.

Kerstpakket met streekproducten