Kerstpakket 90 euro

Kerstpakket 90 euro – Bent u op zoek naar een feestelijk kerstpakket van 90 euro voor de feestdagen? Bekijk dan onderstaande pagina om het perfecte cadeau te vinden voor uw personeel en relaties. – De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om na te denken over het geven van cadeaus aan onze dierbaren en collega’s. Een van de meest populaire cadeaus tijdens de feestdagen is het kerstpakket. Een kerstpakket is een traditioneel cadeau dat gevuld is met allerlei lekkernijen en andere cadeautjes. In deze gids zullen we ons richten op het kerstpakket van 90 euro en u tips geven om het perfecte cadeau te kiezen.

Geen filters gekozen
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor een kerstpakket van 90 euro?

Een kerstpakket van 90 euro is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardig cadeau zonder de bank te breken. Hieronder staan enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor een kerstpakket van 90 euro:

  • Het is een geweldig cadeau voor zowel vrienden als collega’s
  • U krijgt waar voor uw geld met een verscheidenheid aan hoogwaardige producten
  • Het is gemakkelijk online te bestellen en te bezorgen

Wat zit er in een kerstpakket van 90 euro?

Een kerstpakket van 90 euro kan verschillende producten bevatten, afhankelijk van de leverancier en het thema van het pakket. Over het algemeen bestaat een kerstpakket van 90 euro uit de volgende producten:

  • Lekkernijen zoals chocolade, koekjes, wijn en andere dranken
  • Snacks zoals chips, nootjes en popcorn
  • Keukenartikelen zoals servies, bestek en kookgerei

Hoe kiest u het perfecte kerstpakket van 90 euro?

Het kiezen van het perfecte kerstpakket van 90 euro kan een uitdaging zijn. Hieronder staan enkele tips die u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze:

  • Overweeg de interesses van de ontvanger. Houdt de ontvanger van koken? Kies dan voor een pakket met keukenartikelen. Houdt de ontvanger van wijn? Kies dan voor een pakket met verschillende soorten wijn.
  • Kies een thema. Kerstpakketten zijn er in allerlei thema’s, van Italiaans eten tot wellness. Kies een thema dat past bij de interesses van de ontvanger.
  • Controleer de kwaliteit. Controleer de kwaliteit van de producten in het pakket om er zeker van te zijn dat u waar voor uw geld krijgt.
  • Bestel op tijd. Bestel uw kerstpakket van 90 euro op tijd om ervoor te zorgen dat het op tijd wordt geleverd.

Veel gestelde vragen over een kerstpakket van 90 euro

Kan ik een kerstpakket van 90 euro online bestellen?

Ja, Tuurlijk kan dat! Heel eenvoudig het proces volgen en een kind kan de was doen! Er zijn veel bedrijven die online kerstpakketten aanbieden, inclusief kerstpakketten van 90 euro. De leukste koopt u natuurlijk bij Kerstpakkettenplaza.nl. Met meer dan 20 jaar ervaring, volledig gecertificeerd én de grootste collectie van Nederland en België is de keuze enorm! U kunt deze gemakkelijk bestellen en laten bezorgen bij de ontvanger.

Mocht u juist een net iets duurder cadeau willen geven, dan heeft u een mooie assortimentskeuze bij een kerstpakket van 95 euro of bij een kerstpakket van 100 euro.

Kerstpakket van 90 euro

Kan ik een kerstpakket aanpassen?

Ja, wij van Kerstpakkettenplaza.nl bieden u deze mogelijkheid aan vanaf een afnamen van 100 dezelfde kerstpakketten! U kunt bijvoorbeeld een persoonlijk bericht toevoegen of specifieke producten toevoegen of verwijderen.

Hoeveel kost de verzending van een kerstpakket van 90 euro?

Verzenden is maatwerk. Veel is er mogelijk en aan iedere mogelijkheid hangt een ander prijskaartje. Op één centraal adres in Nederland, Belgie of Duitsland of op individuele adressen van medewerkers alles is mogelijk. Tijdens het bestelproces laten we u direct de tarieven zien! Controleer de verzendkosten voordat u uw bestelling plaatst.

Conclusie:

Een kerstpakket van 90 euro is een geweldig cadeau voor vrienden, familie en collega’s tijdens de feestdagen. Met een breed scala aan producten en thema’s om uit te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat u het perfecte cadeau vindt dat past bij de interesses van de ontvanger. Vergeet niet om uw bestelling op tijd te plaatsen en de kwaliteit van de producten te controleren voordat u uw kerstpakket van 90 euro bestelt. Happy holidays!

Andere pakketten of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. De keuze is enorm en bestellen kan zeer eenvoudig online binnen elke prijscategorie, dus ook als u bijvoorbeeld een kerstpakket van 80 euro kiest.

Meer informatie nodig? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

kerstpakket 90 euro bestellen