Kerstpakket vanaf 100 euro

Kerstpakket vanaf 100 euro – Het Kerstpakket vanaf 100 euro: een luxe cadeau voor de feestdagen. Als je op zoek bent naar een bijzonder cadeau voor de feestdagen, dan is het Kerstpakket vanaf 100 euro een geweldige optie. Dit luxe cadeau bevat een uitgebreide selectie van lekkernijen en geschenken, perfect voor wie houdt van kwaliteit en exclusiviteit. Op deze pagina ontdek je wat je kunt verwachten van het Kerstpakket van meer dan 100 euro en waarom het een geweldige keuze is voor de feestdagen. Het Kerstpakket van meer dan 100 euro is een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een luxe cadeau voor de feestdagen. Ontdek de mogelijkheden en geniet van een uitgebreide selectie van lekkernijen en geschenken!

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat zit er in het Kerstpakket van meer dan 100 euro?

Het kerstpakket van meer dan 100 euro bevat een uitgebreide selectie van lekkernijen, drankjes en cadeaus. De pakketten zijn samengesteld om een exclusieve feest ervaring te bieden tijdens de feestdagen. Tot de rand gevuld met kwalitatieve producten en A-merken, kunt u de volgende items verwachten:

CategorieBeschrijvingBevat onder andere
Luxe wijnen en sterke drankenSelectie van hoogwaardige wijnen en sterke dranken voor de liefhebber.Verschillende soorten witte, rode en rosé wijnen. Sterke dranken zoals whisky.
Exclusieve delicatessenLuxe etenswaren die elke fijnproever kan waarderen.Truffels, olijven van topkwaliteit, balsamico.
Hoogwaardig keukengereiProfessioneel gereedschap dat in iedere keuken van pas komt.Pannen, messen en elegante serveerschalen.
Prachtige serviezen en glazenServies dat functioneel en decoratief is.Verschillende luxe glaswerk en servies.
Luxe verzorgingsproductenProducten voor zelfverzorging tijdens de feestdagen.Handcrème, bodylotion en parfum.

Bovenstaande tabel benadrukt de diversiteit en luxe van het kerstpakket van meer dan 100 euro. De pakketten zijn ontworpen om een gevoel van verfijning en luxe te brengen tijdens de feestdagen. Iets wat uw ontvangers zeker zullen waarderen.

Waarom is het Kerstpakket van meer dan 100 euro een geweldige keuze?

Het kerstpakket 2024 van meer dan 100 euro is een geweldige keuze voor wie houdt van exclusieve en hoogwaardige geschenken. Hier zijn enkele redenen waarom:

  • Een uitgebreide selectie van lekkernijen en geschenken, perfect voor wie houdt van kwaliteit en exclusiviteit.
  • Het is een geweldige manier om je waardering te tonen aan vrienden, familie en collega’s.
  • Perfect cadeau voor bijzondere een bijzondere kerst
  • Het Kerstpakket is een luxe cadeau dat je niet snel zult vergeten.
Kerstpakket vanaf 100 euro

Veelgestelde vragen

Kan ik het Kerstpakket van meer dan 100 euro online bestellen?

Ja hoor, wij bieden de mogelijkheid om het kerstpakket van meer dan 100 euro online te bestellen. En wanneer je het huis aan huis wenst te bezorgen, dan kan dat ook!

Kan ik het Kerstpakket van meer dan 100 euro zelf samenstellen?

Ja, als Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om het kerstpakket zelf samen te stellen, zodat je het cadeau kunt afstemmen op de voorkeuren van de ontvanger.

Conclusie

Het Kerstpakket van meer dan 100 euro is een luxe cadeau dat perfect past bij de feestdagen. Het is een geweldige keuze voor wie houdt van kwaliteit en exclusiviteit. Met een uitgebreide selectie van lekkernijen en geschenken, waaronder luxe wijnen en sterke dranken, exclusieve delicatessen en hoogwaardige verzorgingsproducten, is dit cadeau een echte verwennerij.

Bovendien is het kerstpakket een geweldige manier om je waardering te tonen aan vrienden, familie en collega’s. Dit cadeau zal zeker in de smaak vallen.

Al met al is een kerstpakket met deze waarde een luxe cadeau dat een blijvende indruk zal maken. Het is een geweldige manier om de feestdagen te vieren en je dierbaren te laten zien hoeveel ze voor je betekenen. Bestel nu een kerstpakket van 100 euro of meer en geniet van een feestelijk cadeau dat perfect past bij de gezelligste tijd van het jaar.

Andere prijscategorie of meer informatie?

De kerstgeschenken vanaf € 100 horen thuis onder de meest luxe geschenken binnen ons assortiment. Wilt u wel een exclusief geschenk dat net onder de 100 euro ligt, kijk dan eens bij een kerstpakket van 95 euro of een kerstpakket van 85 euro. Ook binnen deze prijsklassen zijn geweldige pakketten te vinden!

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakket vanaf 100 euro