Kerstgeschenken personeel

Kerstgeschenken personeel gezocht? Wat fijn dat u onze pagina gevonden heeft. We laten u de leukste kerstgeschenken personeel 2024 graag zien. We hebben ook dit jaar weer een collectie van meer dan 1.300 prachtige kerstgeschenken personeel gemaakt. Natuurlijk speciaal voor bedrijven die personeel op een geweldige manier willen kunnen bedanken!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstgeschenken personeel met een thema

Onze kerstgeschenken personeel zijn gevarieerd en hebben vaak een thema. Zoals bijvoorbeeld verantwoorde kerst geschenken voor uw personeel. Dit thema komt steeds meer in trek. Een kerstgeschenk moet steeds vaker goed overdacht zijn. Wij hebben daarom een tal van biologische geschenken met streekproducten die in dit thema passen. Uw medewerkers kunt u zo verrassen op de manier die u en hen het meest aanspreekt. Tip: wellicht zijn de gave Fair trade pakketten binnen dit thema wel voor u de beste keuze!

Kerstgeschenk personeel bestellen

Een kerstgeschenk bestellen, hoe doet u dat? Als u het kerstgeschenk van uw wensen heeft gevonden, is het bestellen bij ons zeer eenvoudig. Met een paar muisklikken heeft u het kerstgeschenk voor uw personeel geregeld. Bij ons kunt u zelf kiezen wanneer u uw cadeaus geleverd wilt hebben. Allereerst vraagt u een offerte aan via de website. Wanneer u deze via de mail accordeert, gaan wij voor u aan de slag. Eenmaal besteld, is het voor u dus alleen nog wachten op de levering. Daarna kunt u uiteraard genieten van de reactie van uw collega’s of klanten!

Kerstgeschenken personeel

Kerst geschenken personeel maken

Binnen ons assortiment treft u jaarlijks een overzicht van alle kerstgeschenken van Nederland aan. Maar wanneer u niet helemaal gevonden heeft waar u naar op zoek was dan kunt u kiezen voor een andere optie. Het is dan mogelijk om een kerstgeschenk voor uw personeel te laten maken. Vanaf 100 pakketten kunt u ons doorgeven wat u voor ogen heeft en dan zullen wij ze maken, geheel volgens uw wens. Dus komt u er niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee!

Ga voor een thema en kwaliteit

Welke thema’s verwachten wij dit jaar? Wanneer we in de zomer de collectie compleet hebben, weten we het zeker. Maar we verwachten dat de lokale artikelen en landenthema’s het weer goed zullen doen. Wij maken altijd kwalitatief hoogwaardige producten die boordevol gevuld zijn. We zien de trend ook hierheen bewegen. Voor voeding in het kerstgeschenk houden we daarom ook rekening met de voorkeuren van personeel.

Luxe kerstgeschenk personeel selecteren

Hierin hebben wij zeker ook een enorm aanbod. Wat dacht u van de geschenken met een artikel waar zij nog heel lang plezier van zullen hebben?! Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld een prachtige houten snijplank. Of wanneer u reislustige medewerkers heeft, een koffer! Uiteraard verpakken wij ieder kerstgeschenk stevig en zijn ze altijd voorzien van heel veel lekkere dingen.

Kerstgeschenken personeel bedrijf

Ons bedrijf heeft het grootste kerstgeschenken personeel assortiment van Nederland en België. En daartussen zit ook precies dat juiste, meest passende cadeau voor uw medewerkers of collega’s binnen uw organisatie! Kijk dus snel bij het meest uitgebreide assortiment van Kerstpakkettenplaza.nl! Of u nu goedkope of dure artikelen zoekt, we hebben het allemaal. Niet alle pakketten hoeven overigens uit eten te bestaan. Een heerlijke fles champagne, wijn of andere drank als kerstgeschenk aan uw personeel geven, brengt ook de boodschap over. Een origineel kerstgeschenk personeel is zo gevonden! Maar u kunt het natuurlijk ook laten samenstellen voor uw personeel en relaties. We bieden deze service al aan vanaf 100 stuks!

Kerstgeschenk personeel kiezen; kies uit de grootste collectie

Kerstgeschenk personeel kiezen is een traditie die uw medewerkers zeer op prijs stellen. Kies bewust, het kerstgeschenk zal zeker besproken worden. Uw personeel zal het kerstgeschenk dat hij of zij gekregen heeft, vergelijken met hetgeen de partner heeft gekregen. Wanneer u een kerstgeschenk aan uw personeel geeft, dan gaat dat verhaal ook de ronde. Dat is helemaal niet erg maar het is wel aan te raden om goed te overwegen wat voor een kerst geschenken u gaat kiezen voor hen. Om de beste keuze te kunnen maken is het verstandig om er snel bij te zijn. Bekijk daarom naast onze grote collectie traditionele kerstgeschenken personeel ook nu vast de afdeling limited. Want deze zijn, zoals de naam doet vermoeden, niet onbeperkt op voorraad!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten leuke personeelsgeschenken. Heeft u vragen over een kerstgeschenk? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstgeschenken personeel bestellen