Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakketten Assen

Op zoek naar bijzondere kerstpakketten in Assen om uw medewerkers en relaties te verrassen tijdens de feestdagen? Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een uniek assortiment samengesteld dat perfect aansluit bij uw bedrijf in Assen. Onze kerstpakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten hoogwaardige producten waar iedereen van zal genieten. Ontdek ons aanbod en vind het ideale kerstpakket om de warme sfeer van de feestdagen te verspreiden in Assen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een diversiteit aan kerstpakketten in Assen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat geen bedrijf hetzelfde is. Daarom hebben we een divers assortiment kerstpakketten samengesteld, zodat er voor ieder wat wils is. Van traditionele kerstpakketten met klassieke lekkernijen tot luxueuze pakketten met exclusieve producten, en van themapakketten die aansluiten bij de interesses van uw medewerkers tot duurzame pakketten voor een bewuste keuze. Laat uw medewerkers en relaties genieten van een uniek kerstpakket dat perfect past bij uw bedrijf in Assen.

Lokaal genieten uit Assen

Kerstpakket Assen

Als lokaal bedrijf begrijpen we het belang van lokale betrokkenheid en het ontdekken van lokale smaken. Daarom hebben we ons assortiment kerstpakketten in Assen gevuld met heerlijke producten van lokale leveranciers. Proef de ambachtelijke lekkernijen en streekproducten die Assen te bieden heeft, en draag bij aan de lokale gemeenschap. Met onze kerstpakketten kunt u niet alleen genieten van heerlijke producten, maar ook het lokale ondernemerschap ondersteunen.

Maatwerk kerstpakketten voor uw bedrijf in Assen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat uw bedrijf uniek is en specifieke wensen heeft als het gaat om kerstpakketten. Daarom bieden we maatwerkopties aan, zodat u uw kerstpakketten kunt aanpassen aan uw eigen voorkeuren en budget. Voeg uw eigen bedrijfslogo toe, kies specifieke producten die aansluiten bij de smaak van uw medewerkers, of voeg een persoonlijke boodscehap toe om uw waardering over te brengen. Met onze maatwerkopties kunt u een kerstpakket creëren dat volledig past bij uw bedrijf in Assen.

Eenvoudig bestellen en snelle levering in Assen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl maken we het bestellen van kerstpakketten eenvoudig en zorgen we voor een snelle levering in Assen. Onze gebruiksvriendelijke website stelt u in staat om gemakkelijk door ons assortiment te bladeren en uw keuze te maken. Met slechts een paar klikken kunt u uw kerstpakketten bestellen en wij zorgen voor een snelle levering bij uw bedrijf in Assen. Zo kunt u zich volledig richten op het vieren van de feestdagen terwijl uw medewerkers en relaties genieten van hun kerstpakketten.

Wilt u vanuit Emmen graag kerstpakketten bestellen? Ook dat kan bij ons!

Veelgestelde vragen over kerstpakketten

Wat is de levertijd van kerstpakketten in Assen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hanteren we een levertijd van 1 tot 5 werkdagen voor kerstpakketten in Assen. We streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen.

Kan ik mijn kerstpakketten aanpassen met mijn eigen logo of boodschap?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij maatwerkopties aan, waaronder het toevoegen van uw eigen logo of boodschap op de kerstpakketten. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wat gebeurt er als er een product ontbreekt of beschadigd is in mijn kerstpakket?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar de hoogste kwaliteit en zorgvuldige verpakking van onze kerstpakketten. Mocht er toch een product ontbreken of beschadigd zijn, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing.

Kies voor unieke kerstpakketten in Assen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl vinden we het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Daarom doneren wij bij iedere bestelling een bedrag aan een goed doel dat u als bedrijf zelf kunt kiezen. Dit kost uw bedrijf niets extra, maar draagt wel bij aan een betere wereld. U kunt bij het plaatsen van uw bestelling aangeven welk goed doel u wilt steunen en wij zorgen ervoor dat het donatiebedrag namens uw bedrijf wordt overgemaakt aan het gekozen goede doel. Op deze manier kunt u als bedrijf uw sociale betrokkenheid tonen en bijdragen aan een maatschappelijk doel dat u belangrijk vindt.

Vragen of meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze kerstpakketten in Assen? Of heeft u specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt ons bereiken via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch via +31 (0)24 303 1166. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte kerstpakketten voor uw bedrijf in Assen.

Wat denkt u van Kerstpakket Friesland of Kerstpakket Groningen. We hebben het allemaal!

Kerstpakketten Assen bestellen