Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio juli staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & Acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakketten Emmen

Bent u op zoek naar prachtige kerstpakketten voor uw medewerkers of relaties in Emmen en omgeving? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bent u aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreid assortiment kerstpakketten aan die perfect passen bij uw bedrijf en de feestelijke sfeer van Emmen. Met zorg samengesteld en gevuld met hoogwaardige producten, bieden onze kerstpakketten een unieke ervaring en een blijk van waardering tijdens de feestdagen. Ontdek ons assortiment en vind het perfecte kerstpakket voor uw bedrijf in Emmen. Bestel vandaag nog en maak de feestdagen onvergetelijk!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Inpaklocatie
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Lokale smaken en ambachten uit Emmen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hechten we waarde aan lokale smaken en ambachten. Daarom hebben we speciale aandacht besteed aan het selecteren van producten van lokale leveranciers in Emmen. Onze kerstpakketten bevatten heerlijke lekkernijen en ambachtelijke producten die de authentieke smaken van Emmen vertegenwoordigen. Geniet van lokale specialiteiten en ondersteun tegelijkertijd de lokale gemeenschap met onze kerstpakketten.

Ruime keuze aan kerstpakketten in Emmen

Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een breed scala aan kerstpakketten aan om uw medewerkers, klanten en relaties in Emmen te verwennen tijdens de feestdagen. Ons assortiment omvat verschillende stijlen en thema’s, zodat u het perfecte kerstpakket kunt vinden dat past bij de smaak en voorkeuren van uw ontvangers. Ontdek ons ruime aanbod en laat uw kerstviering in Emmen sprankelen met onze unieke kerstpakketten.

Kerstpakket Emmen

Maatwerk opties voor uw kerstpakket in Emmen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in de kracht van maatwerk. Daarom bieden we diverse maatwerkopties aan om uw kerstpakket in Emmen helemaal naar wens samen te stellen. Voeg uw eigen logo toe, kies specifieke producten of pas de verpakking aan om uw kerstpakketten een persoonlijk tintje te geven. Met onze maatwerkopties kunt u een uniek kerstpakket creëren dat past bij de identiteit en boodschap van uw bedrijf in Emmen.

Op zoek naar kerstpakketten in een andere Drentse stad? Bekijk onze kerstpakketten Assen.

Weetjes over Emmen

  • Emmen is bekend om zijn prachtige dierenpark, Wildlands Adventure Zoo Emmen, waar bezoekers kunnen genieten van een unieke dierentuinervaring.
  • De Drentse stad heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat tot in de Middeleeuwen. Het historische centrum van Emmen biedt charmante straatjes, gezellige winkels en sfeervolle pleinen.
  • Emmen staat ook bekend om zijn jaarlijkse evenementen, zoals het Full Color Festival en het Kerstcircus Emmen, die bezoekers van alle leeftijden vermaken.
  • De omgeving van Emmen biedt prachtige natuurgebieden, zoals het Nationaal Park Dwingelderveld, waar wandelaars en natuurliefhebbers kunnen genieten van serene landschappen.

Veelgestelde vragen over kerstpakketten in Emmen

Zijn er speciale opties voor dieetwensen of allergieën in de kerstpakketten?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we het belang van dieetwensen en allergieën. We streven ernaar om een breed scala aan kerstpakketten aan te bieden, inclusief speciale opties voor dieetwensen zoals vegetarisch, glutenvrij of lactosevrij. Neem contact met ons op en bespreek uw specifieke dieetwensen, zodat we u kunnen helpen bij het vinden van een geschikt kerstpakket in Emmen.

Kan ik een kerstpakket Emmen laten bezorgen op een ander adres dan mijn bedrijfsadres?

Ja, het is mogelijk om uw kerstpakketten te laten bezorgen op een ander adres dan uw bedrijfsadres. Tijdens het bestelproces kunt u het gewenste afleveradres opgeven. Dit kan handig zijn als u de kerstpakketten direct naar de huizen van uw medewerkers wilt laten verzenden. Zorg ervoor dat u het juiste afleveradres en de juiste contactgegevens opgeeft om een soepele levering te garanderen.

Kan ik mijn kerstpakketten Emmen personaliseren met ons bedrijfslogo?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om uw kerstpakketten te personaliseren met uw bedrijfslogo. Zo kunt u een extra persoonlijk tintje toevoegen aan de kerstpakketten en uw merk versterken tijdens de feestdagen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en de vereisten voor het toevoegen van uw bedrijfslogo.

Waarom bestellen bij bij Kerstpakkettenplaza.nl?

  1. Ruime keuze: Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een uitgebreide selectie van kerstpakketten, zodat u altijd iets vindt dat aansluit bij uw wensen en budget.
  2. Kwaliteit en smaak: Onze kerstpakketten zijn samengesteld met hoogwaardige producten en bevatten lokale smaken om een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.
  3. Maatwerkopties: Pas uw kerstpakket in Emmen aan met diverse maatwerkopties, zodat het perfect aansluit bij uw bedrijf en ontvangers.
  4. Snelle levering: Wij zorgen voor een tijdige en betrouwbare levering van uw kerstpakketten in Emmen, zodat u zich kunt richten op het vieren van de feestdagen.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over onze kerstpakketten in Emmen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Ons vriendelijke klantenserviceteam staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch via +31 (0)24 303 1166. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte kerstpakketten voor uw bedrijf in Emmen.

Wat denkt u van Kerstpakket Zwolle of Kerstpakket Etten-Leur. We hebben het allemaal!

Kerstpakketten Emmen bestellen