Kerstpakket Hoorn

Bent u op zoek naar een kerstpakket in Hoorn? Bij Kerstpakkettenplaza.nl vindt u een ruim assortiment aan kerstpakketten die perfect zijn voor de feestdagen. Wij bieden hoogwaardige kerstpakketten aan, samengesteld met zorgvuldig geselecteerde producten die uw medewerkers, zakenrelaties of klanten in Hoorn zeker zullen waarderen. Ontdek ons assortiment en maak van de kerstviering in Hoorn een bijzondere en smakelijke ervaring.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor één van onze kerstpakketten in Hoorn?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar kwaliteit en klanttevredenheid. Hier zijn enkele redenen waarom onze kerstpakketten de beste keuze zijn voor bedrijven in Hoorn:

Diverse keuze: We bieden een breed scala aan kerstpakketten in Hoorn, zodat u altijd iets vindt dat past bij uw bedrijf en ontvangers. Of u nu op zoek bent naar traditionele pakketten met etenswaren en dranken, luxe pakketten met exclusieve producten of thema-gebaseerde pakketten, we hebben voor elk wat wils.

Hoogwaardige producten: Onze kerstpakketten bevatten alleen hoogwaardige producten van bekende merken. We selecteren met zorg de producten die we in onze kerstpakketten opnemen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw ontvangers in Hoorn kwalitatieve en smakelijke producten ontvangen.

Thema-gebaseerde pakketten: We bieden ook thema-gebaseerde kerstpakketten aan in Hoorn. Denk aan pakketten met een wellness-thema, sportieve pakketten of duurzame pakketten. Deze thema-gebaseerde pakketten voegen een extra element van verrassing en beleving toe aan uw kerstgeschenk.

Flexibele opties: Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat elk bedrijf unieke wensen heeft. Daarom bieden we flexibele opties aan, zoals het aanpassen van de inhoud van de kerstpakketten, het toevoegen van gepersonaliseerde kaartjes of het opnemen van uw bedrijfslogo. Op deze manier kunt u uw kerstpakketten volledig afstemmen op uw bedrijf en ontvangers in Hoorn.

Kerstpakket bezorgen in Hoorn; snelle en betrouwbare levering

Kerstpakket Hoorn

Als u op zoek bent naar kerstpakketten in Hoorn, dan bent u bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres! We begrijpen het belang van tijdige levering. Daarom zorgen we voor een snelle en betrouwbare levering van uw kerstpakketten, zowel in Hoorn als daarbuiten. Onze chauffeurs rijden dagelijks routes door het hele land, dus u kunt erop vertrouwen dat uw kerstpakketten op tijd worden bezorgd.

Kerstpakket Hoorn bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar een uitstekende service en een prettige winkelervaring. Hier zijn enkele voordelen van het bestellen van uw kerstpakket in Hoorn bij ons:

  • Eenvoudig online bestellen: Onze gebruiksvriendelijke website maakt het eenvoudig om uw kerstpakketten te selecteren en te bestellen. Met een paar klikken plaatst u uw bestelling en kunt u zich richten op andere belangrijke zaken.
  • Snelle levering: We begrijpen dat u uw kerstpakketten op tijd wilt ontvangen. Daarom zorgen we voor een snelle en betrouwbare levering, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw kerstpakketten op tijd aankomen voor de feestdagen in Hoorn.
  • Uitstekende klantenservice: Ons team van ervaren medewerkers staat altijd voor u klaar om u te helpen. We streven naar een uitstekende klantenservice en doen er alles aan om uw ervaring met ons zo positief mogelijk te maken.
  • Veilige betaling: Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u veilig online betalen. We maken gebruik van beveiligde betaalmethoden om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens en betalingsinformatie beschermd zijn.

Veelgestelde vragen over een kerstpakket in Hoorn

Biedt Kerstpakkettenplaza.nl ook maatwerkopties aan voor een kerstpakket in Hoorn?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we maatwerkopties aan voor een kerstpakket in Hoorn. We begrijpen dat elk bedrijf unieke wensen en voorkeuren heeft. Daarom kunt u bij ons de inhoud van de kerstpakketten aanpassen, gepersonaliseerde kaartjes toevoegen en zelfs uw bedrijfslogo laten opnemen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen een kerstpakket samen te stellen dat volledig voldoet aan uw wensen.

Kan ik mijn kerstpakket in Hoorn laten bezorgen op een specifieke datum?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u uw gewenste bezorgdatum kiezen. We begrijpen dat u uw kerstpakketten op een specifieke dag wilt ontvangen. Daarom bieden we de mogelijkheid om uw kerstpakketten in Hoorn op een door u gekozen datum te laten bezorgen. Tijdens het bestelproces kunt u de gewenste bezorgdatum selecteren, zodat u zeker weet dat uw kerstpakketten op het juiste moment worden afgeleverd. Maar we bezorgen ook in bijvoorbeeld Ede of Katwijk!

Biedt Kerstpakkettenplaza.nl ook extra services aan, zoals inpakken en versturen naar individuele adressen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we extra services aan, waaronder het inpakken en versturen van kerstpakketten naar individuele adressen. Als u uw medewerkers, zakenrelaties of klanten wilt verrassen met een persoonlijk kerstgeschenk, kunnen wij de kerstpakketten individueel inpakken en rechtstreeks naar de gewenste adressen versturen. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze service.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten.

Heeft u vragen over ons kerstpakket in Hoorn? Of wilt u meer informatie over onze producten, maatwerkopties of levering? Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de benodigde informatie. U kunt contact met ons opnemen via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch via +31 (0)24 303 1166. We helpen u graag verder en streven ernaar om uw kerstviering in Hoorn extra speciaal te maken.

Wat denkt u van Kerstpakket Doetinchem. We hebben het allemaal!

Kerstpakketten Hoorn bestellen