Kerstpakketten Nieuwegein

Kerstpakketten Nieuwegein – Bent u op zoek bent naar kerstpakketten voor uw medewerkers en relaties in Nieuwegein en omgeving, dan bent u bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres. Wij zijn al jaren een specialist in kerstpakketten en leveren reeds 23 jaar kerstpakketten in Nieuwegein. Bij Kerstpakkettenplaza.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan kerstpakketten die perfect zijn voor de feestdagen. Wij begrijpen het belang van het vinden van het juiste kerstpakket dat uw waardering en dankbaarheid toont aan uw medewerkers, zakenpartners of klanten in Nieuwegein. Ontdek ons gevarieerde aanbod en creëer een onvergetelijke kerst ervaring.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een breed scala aan kerstpakketten in Nieuwegein

We bieden een breed scala aan kerstpakketten in Nieuwegein. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en verschillende voorkeuren heeft als het gaat om kerstgeschenken. Daarom streven we ernaar om een gevarieerd assortiment aan te bieden, zodat u het perfecte kerstpakket kunt vinden dat past bij de smaak en wensen van uw ontvangers in Nieuwegein. Van traditionele pakketten met heerlijke lekkernijen tot thema-gebaseerde opties, bij ons vindt u het allemaal.

Kerstpakketten Nieuwegein

Kerstpakketten op maat in Nieuwegein

Wilt u de mogelijkheid voor maatwerk kerstpakketten? Ook dat is mogelijk voor bedrijven in Nieuwegein. Wij begrijpen dat u uw kerstpakketten wilt personaliseren en afstemmen op uw bedrijfscultuur en ontvangers.

Met onze maatwerkopties kunt u het perfecte kerstpakket creëren dat uw waardering en dankbaarheid op een unieke manier overbrengt. Voeg uw bedrijfslogo toe, kies specifieke producten of voeg een persoonlijke boodschap toe om een persoonlijk tintje aan uw kerstpakketten te geven.

Vraag en antwoord over kerstpakketten Nieuwegein

Bieden jullie ook kerstpakketten aan voor specifieke diëten of voedingsvoorkeuren?

Ja, wij begrijpen dat er verschillende diëten en voedingsvoorkeuren zijn. Daarom bieden wij ook kerstpakketten aan die geschikt zijn voor specifieke diëten, zoals vegetarisch, veganistisch, glutenvrij of lactosevrij. Neem contact met ons op en wij helpen u graag bij het vinden van een kerstpakket dat past bij de voedingsbehoeften van uw ontvangers.

Kunnen jullie ook kerstpakketten leveren op meerdere locaties in Nieuwegein?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl kunnen wij kerstpakketten leveren op meerdere locaties in Nieuwegein. Of u nu kerstpakketten wilt laten bezorgen op verschillende vestigingen van uw bedrijf of bij individuele ontvangers thuis, wij zorgen voor een soepele levering op de gewenste locaties. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen, wij regelen het voor u. Ook buiten Nieuwe gein kunnen wij leveren, zoals bijvoorbeeld in Oss of Venlo.

Kan ik mijn kerstpakket personaliseren met ons bedrijfslogo?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij de mogelijkheid om uw kerstpakketten te personaliseren met uw bedrijfslogo. Dit voegt een extra persoonlijk tintje toe aan de kerstpakketten en zorgt ervoor dat uw waardering op een unieke manier wordt overgebracht. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Gemakkelijk bestellen en leveren in Nieuwegein

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar gemak en uitstekende service. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het eenvoudig om uw kerstpakketten te bestellen. Met slechts enkele klikken kunt u het gewenste kerstpakket selecteren en uw bestelling plaatsen. Daarnaast zorgen wij voor een snelle en betrouwbare levering van uw kerstpakketten in Nieuwegein. Zo kunt u zich richten op de feestelijke sfeer terwijl wij ervoor zorgen dat uw kerstpakketten tijdig arriveren.

Vragen of meer informatie over kerstpakketten in Nieuwegein?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten.

Heeft u vragen over onze kerstpakketten in Nieuwegein? Of wilt u meer informatie over onze maatwerkopties of duurzame kerstpakketten? Ons klantenservice team staat voor u klaar. Neem contact met ons op via e-mail op info@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch via +31 (0)24 123 4567. Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen over kerstpakketten in Nieuwegein.

Ook voor kerstpakketten Texel kunt u bij ons terecht!

Kerstpakketten Nieuwegein bestellen