Relax kerstpakket

Geniet van een moment van rust en ontspanning tijdens de drukke feestdagen met een relax kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl. Onze relax kerstpakketten zijn samengesteld om u een welverdiende pauze te bieden en te zorgen voor ultieme ontspanning. Laat de stress van het jaar achter u en kom helemaal tot rust met de heerlijke producten en verwennerijen die ons relax pakket te bieden heeft.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wellness en verwennerij – Een relax kerstpakket om van te genieten

Relax kerstpakket bestellen

In ons assortiment relax kerstpakketten vindt u een scala aan wellnessproducten en verwennerijen die bijdragen aan een ontspannen sfeer. Denk aan geurige badproducten, heerlijke geurkaarsen, zachte handdoeken, rustgevende thee en lekkernijen om van te smullen. Met onze relax pakketten creëert u een moment van rust en luxe om even helemaal bij te komen tijdens de feestdagen.

Verwen uzelf of een ander – Het perfecte cadeau voor ontspanning

Een relax kerstpakket is niet alleen een traktatie voor uzelf, maar ook het perfecte cadeau om iemand anders mee te verwennen. Geef een geliefde, vriend, familielid of collega de kans om te ontspannen en te genieten met een relax kerstpakket. Laat hen kennismaken met de luxe producten en verwennerijen die bijdragen aan ultieme ontspanning. Het is een geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden. Op zoek naar vitaal kerstpakket? We helpen u graag verder!

Creëer uw eigen oase

Onze relax kerstpakketten bieden u de mogelijkheid om uw eigen oase van rust te creëren. Kies uit een breed scala aan opties en stel het perfecte relax pakket samen dat past bij uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Of u nu houdt van een uitgebreide spa-ervaring, een knusse avond bij de open haard of een ontspannen moment in de natuur, wij hebben de juiste producten om uw ontspanningswensen te vervullen.

Vraag en antwoord

Bevatten de relax kerstpakketten alleen wellnessproducten?

Onze relax kerstpakketten bevatten inderdaad een scala aan wellnessproducten die bijdragen aan ontspanning. Naast badproducten en geurkaarsen kunt u ook andere verwennerijen verwachten, zoals lekkernijen en drankjes om van te genieten tijdens uw ontspanningsmoment. We bieden ook andere kerstpakketten die een warm gevoel geven!

Zijn er relax pakketten beschikbaar voor verschillende budgetten?

Ja, we hebben relax kerstpakketten beschikbaar in verschillende prijscategorieën, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw budget. Of u nu op zoek bent naar een betaalbaar relax cadeaupakket of een luxere variant, wij hebben diverse opties beschikbaar om aan uw wensen te voldoen.

Kan ik een relax kerstpakket personaliseren?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om relax kerstpakketten te personaliseren vanaf 100 stuks. Neem contact op met onze klantenservice om uw specifieke wensen te bespreken. We helpen u graag bij het samenstellen van een relax pakket dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en een persoonlijke touch heeft.

Kan ik een relax kerstpakket bestellen voor een specifieke doelgroep?

Ja, onze relax pakketten zijn geschikt voor verschillende doelgroepen. Of het nu gaat om uw medewerkers, vrienden, familieleden of zakelijke relaties, een relax kerstpakket is een geschenk dat iedereen kan waarderen. We hebben diverse opties beschikbaar, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij de ontvangers van het kerstpakket.

Kan ik een relax kerstpakket laten bezorgen op een specifieke datum?

Ja, we bieden de mogelijkheid om de bezorgdatum van uw relax kerstpakket te selecteren. Tijdens het bestelproces kunt u de gewenste leveringsdatum aangeven, zodat het kerstpakket op het juiste moment wordt bezorgd. Houd er rekening mee dat bezorging op een specifieke datum afhankelijk is van de beschikbaarheid en de verzendopties in uw regio.

Vragen of meer informatie?

Heeft u nog vragen over onze kerstpakketten of wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24 303 1166 of een e-mail sturen naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en adviseren u bij het kiezen van het perfecte kerstpakket voor een ontspannen en genotvolle kerstperiode.

Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld kerstpakketten als kroon op je werk? We hebben het allemaal!

Relax kerstpakket