Warm kerstpakket

Ben je op zoek naar een kerstpakket dat warm en gezellig is? Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we het perfecte antwoord: een warm kerstpakket. Met dit geschenk kun je een warme sfeer creëren en de ontvangers verwennen met hartverwarmende lekkernijen en knusse items. Of het nu gaat om heerlijke chocolademelk, warme winterthee, comfortabele sokken of een zachte plaid, ons assortiment biedt volop keuze om een kerstpakket samen te stellen dat de ontvangers verwarmt tijdens de koude winterdagen. Ontdek ons aanbod en geef een cadeau dat zorgt voor warmte en genegenheid tijdens de kerstperiode.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Warme lekkernijen en knusse items in het kerstpakket

Warm kerstpakket

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we de behoefte aan comfort en warmte tijdens de feestdagen. Daarom hebben we een selectie gemaakt van kerstpakketten met warme lekkernijen en knusse items. Denk aan heerlijke chocolade, ambachtelijke koekjes, hartverwarmende soepen en andere lekkernijen die zorgen voor een gezellige en smakelijke ervaring. Daarnaast bieden we ook knusse items zoals warme plaids, zachte kussens, mokken en andere accessoires om het gevoel van warmte en comfort te versterken. Met een warm pakket geef je de ontvangers een moment van ontspanning en genot. Bekijk hier meer van onze bedankt kerstpakketten.

Een warme en persoonlijke touch aan het kerstpakket

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in het geven van persoonlijke cadeaus die een blijvende indruk achterlaten. Daarom bieden we de mogelijkheid om het kerstpakket dat een warm gevoel geeft, een persoonlijke touch te geven. Voeg bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap toe, kies items die aansluiten bij de individuele smaak en voorkeuren van de ontvangers, of voeg een speciaal item toe dat zorgt voor extra warmte en genegenheid. Zo maak je het kerstpakket nog persoonlijker en laat je de ontvangers voelen dat ze speciaal zijn.

Veelgestelde vragen

Zijn de lekkernijen in een warm kerstpakket geschikt voor mensen met speciale dieetwensen?

Ja, we bieden ook een kerstpakket met warm gevoel aan die geschikt is voor mensen met speciale dieetwensen, zoals vegetarisch, glutenvrij of lactosevrij. Tijdens het bestelproces kun je aangeven welke dieetwensen er zijn, zodat we het kerstpakket daarop kunnen afstemmen. Zo kunnen alle ontvangers genieten van de warme lekkernijen zonder zich zorgen te hoeven maken over hun dieetbeperkingen.

Kan ik een warm kerstpakket aanpassen aan mijn wensen?

Ja, we bieden de mogelijkheid om een pakket aan te passen aan je specifieke wensen. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag bij het samenstellen van een kerstpakket dat volledig aan je verwachtingen voldoet en zorgt voor de warme sfeer die je wenst.

Kan ik een kerstpakket met warm gevoel laten bezorgen op een ander adres?

Ja, het is mogelijk om het warme kerstpakket te laten bezorgen op een ander adres. Tijdens het bestelproces kun je het gewenste afleveradres opgeven, zodat het pakket direct naar de ontvangers wordt gestuurd. Zo kun je ze verrassen met een warm cadeau zonder dat je zelf het pakket hoeft te verzenden.

Kan ik een warm kerstpakket bestellen voor verschillende budgetten?

Ja, we hebben warme kerstpakketten in verschillende prijscategorieën, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij je budget. Of je nu op zoek bent naar een klein gebaar of een uitgebreid geschenk, ons assortiment biedt diverse opties om aan je behoeften te voldoen.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld 1,5 meter kerstpakketten of kerstpakketten voor een gastouder? We hebben het allemaal!

Kerstpakket dat warm gevoel geeft