Technisch kerstpakket

Bent u op zoek naar een kerstpakket dat aansluit bij de interesse en passie voor technologie? Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we het ideale cadeau voor techliefhebbers: een technisch kerstpakket. Met dit geschenk combineert u de warmte en gezelligheid van de feestdagen met innovatieve en praktische technologische gadgets. Ontdek ons assortiment en verras uw medewerkers, vrienden of familie met een kerstpakket dat perfect aansluit bij hun technische interesses.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket met technologische snufjes

Onze kerstpakketten met technologische snufjes zijn een bron van innovatie en functionaliteit. Ze bieden de ontvangers de mogelijkheid om nieuwe gadgets en tools te ontdekken en te gebruiken in hun dagelijks leven. Van slimme oplossingen voor thuisautomatisering tot handige apparaten voor het werk, een technisch kerstpakket biedt een wereld vol mogelijkheden en plezier voor de techliefhebber.

Technisch kerstpakket

Technologie en ontspanning

Naast functionele gadgets bieden onze technische kerstpakketten ook ontspanning en plezier. Denk aan virtual reality-brillen, game-accessoires of multimedia-apparaten waarmee de ontvangers kunnen genieten van hun favoriete entertainment. Met een technisch pakket brengt u niet alleen innovatie en functionaliteit, maar ook ontspanning en vermaak tijdens de feestdagen.

Het assortiment technische kerstpakketten

Ons assortiment technische kerstpakketten biedt een scala aan gadgets en tools die de techliefhebbers zullen bekoren. Van slimme wearables en draadloze speakers tot handige tools voor thuis of op het werk. Of het nu gaat om de nieuwste technologische snufjes of handige accessoires, wij hebben het perfecte kerstpakket voor iedereen die graag met technologie bezig is.

Veelgestelde vragen

Zijn de technische gadgets in de kerstpakketten van goede kwaliteit?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar het aanbieden van kerstpakketten van hoge kwaliteit. De technische gadgets die we in onze pakketten opnemen, worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de kwaliteitsnormen. We werken samen met betrouwbare leveranciers om ervoor te zorgen dat de gadgets duurzaam, functioneel en van goede kwaliteit zijn.

Kan ik het technisch kerstpakket aanpassen aan mijn specifieke wensen?

Ja, we bieden de mogelijkheid om vanaf 100 stuks een kerstpakket voor iemand die technisch is, aan te passen aan uw specifieke wensen. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag bij het samenstellen van een kerstpakket met technologische snufjes dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Is er een technisch kerstpakket beschikbaar voor verschillende budgetten?

Ja, we hebben een kerstpakket voor een technisch iemand in verschillende prijscategorieën, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw budget. Of u nu op zoek bent naar een betaalbaar kerstpakket met enkele technologische gadgets of een luxere variant met uitgebreide apparaten, wij hebben diverse opties beschikbaar. Neem een kijkje in ons assortiment met andere non food kerstpakketten en vind het kerstpakket dat binnen uw budget past.

Is een kerstpakket dat technisch is geschikt voor zowel mannen als vrouwen?

Ja, onze technische kerstpakketten zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. We bieden een gevarieerd assortiment aan gadgets en tools die aansluiten bij verschillende interesses en voorkeuren. Of de ontvanger nu een tech-savvy man of een technologie-enthousiaste vrouw is, er is een passend technisch pakket beschikbaar.

Kan ik een technisch kerstpakket bestellen voor grote groepen?

Ja, het is mogelijk om een technisch kerstpakket bestellen voor grote groepen, zoals bedrijven of organisaties. Neem contact met ons op voor meer informatie en een gepersonaliseerd advies over de mogelijkheden voor het bestellen van een kerstpakket voor een technisch iemand in grotere hoeveelheden.

Vragen of meer informatie?

Heeft u nog vragen over een kerstpakket is of wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24 303 1166 of een e-mail sturen naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en adviseren u bij het kiezen van het perfecte kerstgeschenk voor iemand die technisch is.

Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld kerstpakketten voor de schoonmaker of een kroon op je werk kerstpakket? We hebben het allemaal!

Kerstpakket voor iemand die technisch is